Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ενας 112χρονος παντρεύτηκε νεαρή 17 ετών (κι εμενα μου λενε οτι αρχισα να μεγαλωνω)


Ενας 112χρονος παντρεύτηκε νεαρή 17 ετών



Εκατοντάδες άνθρωποι στη Σομαλία παρέστησαν σε γάμο ανάμεσα σε έναν υπεραιωνόβιο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι 112 ετών, και μια κοπέλα μόλις 17 ετών. « Ο Αλλάχ με βοήθησε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα» δήλωσε ο γαμπρός Αχμέντ Μουχαμέντ Ντορ, ο οποίος έχει ήδη παντρευτεί άλλες πέντε γυναίκες (οι τρεις έχουν πεθάνει) και έχει 18 παιδιά και έναν «στρατό» από εγγόνια, δισέγγονα και τρισέγγονα. Η νύφη δεν έκανε καμία δήλωση, ωστόσο μέλη της οικογένειάς της διαβεβαίωσαν ότι « είναι πολύ ευτυχισμένη». Ο γάμος έγινε στο χωριό Γκουρισέελ στην Κεντρική Σομαλία, και ο γαμπρός επιμένει ότι « δεν την πίεσε». «Απλώς περίμενα να μεγαλώσει και χρησιμοποίησα την εμπειρία μου για να την κάνω να με αγαπήσει» είπε.


5 σχόλια:

doremi είπε...

kalws orises phaethon!!! mia xarh mono. stis etiketes, na tis xwrizeis me komma (,) gia na mporw na ta taxinomw kalytera.

kalws orises kai kala posts!!!

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

PHAETHON ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ!ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!

Αποστόλου Φρόσω είπε...

KAΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΦΩΤΟ.ΧΑΧΑΧΑ

xaxanoulhs 7 είπε...

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΑΣΤΕΙΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ???ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ,ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΣ...

doremi είπε...

egw tou thn ebala th fwto... ;)

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες