Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Α1:ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών δεν έκανε πίσω στην απεργιακή κινητοποίηση των μελών του και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της αγωνιστικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ...

«Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων του ΠΣΑΚ για την 4η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος, η ανωτέρω αγωνιστική ημέρα μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου 2009».

Μετά την ανακοίνωση της μετάθεσης της αγωνιστικής ο ΠΣΑΚ εξέδωσε επιστολή, στην οποία αναφέρει πως από την 1η Ιανουαρίου κανείς παίκτης δεν θα αγωνιστεί αν δεν λυθούν όλα τα προβλήματα.

Στον αγώνα του συνδέσμου βρίσκονται επίσης η ΓΣΕΕ και ο ΠΣΑΠ, με τους δύο φορείς να στέλνουν ανακοινώσεις, στις οποίες εκφράζουν την συμπαράσταση τους στον αγώνα που έχουν πραγματοποιήσει για τα αιτήματα τους.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, κατά την οποία ξεκαθαρίζει τις θέσεις του και υπενθυμίζει πως από την 1η Ιανουαρίου 2010 ουδείς καλαθοσφαιριστής θα αγωνιστεί σε κάποια διοργάνωση αν δεν λυθούν τα προβλήματα μας. Παράλληλα η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) όπως και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και ο πρόεδρος του Αντώνης Νικοπολίδης εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα μας...

Η απάντηση στον ΕΣΑΚΕ

Κύριε Πρόεδρε,

«Οι απεργιακές μας κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν ως αναγγέλθηκαν καθότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Ο Π.Σ.Α.Κ είναι ανοιχτός στον διάλογο και έτοιμος να δεχτεί οποιαδήποτε πρόσκληση.

Παρόλα αυτά οι κινητοποιήσεις μας συνεχίζονται κανονικά μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της γενικής μας συνέλευσης.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2010 ξεκινάει απεργία διαρκείας και κανείς καλαθοσφαιριστής δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε καμία διοργάνωση μέχρι να λυθούν οριστικά τα προβλήματά που σας έχουμε θέσει.

Η παραπάνω υπενθύμιση γίνεται ώστε να μην χρειαστεί να φτάσουμε 4 ημέρες πριν την 1η Ιανουαρίου ώστε να ασχοληθείτε ξανά με τα αιτήματα μας».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες