Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΜVP THΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΛΙΝΑΣ ΚΛΕΙΖΑ...


Ο Λίνας Κλέιζα, εκτός από τον... Άρη, κέρδισε και τον ανταγωνισμό στην διαδικασία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της πρώτης.
Ο Λιθουανός φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν μακρά του δεύτερου πρώτος σε ψήφους, αφήνοντας πίσω του τόσο τον Τζέιμι Άρνολντ του Περιστερίου όσο και τον Έι Τζέι Εϊμπραμς των Τρικάλων.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Λίνας Κλέιζα (Ολυμπιακός) 79
Τζέιμι Άρνολντ (Περιστέρι) 39
Έι Τζέι Έιμπραμς (Τρίκαλα) 19
Ίαν Βουγιούκας (Πανελλήνιος) 15
Λανς Χάρις (Κολοσσός) 8
Κασίμπ Πάουελ (Τρίκαλα) 6
Κώστας Χαραλαμπίδης (Πανελλήνιος) 4
Άαρον Μάιλς (Άρης) 4
Κλιφ Χάμοντ (Περιστέρι) 3
Ρόμπερτ Ντόζιερ (Κολοσσός) 2
Ουίλιαμ Ντάνιελς (Περιστέρι) 1

Περί της βράβευσής του ο Λίνας Κλέιζα δήλωσε: "Είναι σίγουρα καλό για τον καθένα να παίζει καλά κι αυτό να αναγνωρίζεται, αλλά το καλύτερο είναι πως κέρδισε η ομάδα. Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αντίπαλο, αλλά κυρίως για τα παιχνίδια που θα κρίνουν τίτλους.

Ακόμα είναι η αρχή της χρονιάς και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Από την άλλη, όμως, είναι σίγουρα πολύ θετικό το γεγονός ότι κερδίζουμε και μάλιστα σε παιχνίδια με σπουδαίους αντιπάλους. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική. Ο αντίπαλος ήταν σπουδαίος κι αυτά τα δυο στοιχεία μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αξία της νίκης μας.


Εγώ προσωπικά προσπαθώ να κάνω αυτό που ζητά ο προπονητής και να βοηθώ την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Έτυχε να είμαι εγώ ο πρώτος σκόρερ στα πρώτα δυο παιχνίδια, αλλά επί της ουσίας αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Μπορεί κάποιος να έχει αγωνιστεί ελάχιστα και να προσφέρει ακόμα περισσότερα από κάποιον που παίζει σ’ όλο το παιχνίδι".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες