Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΛΟΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ voetbalmagazine...


Από τη στιγμή που του έγινε η πρόταση του Ολυμπιακού, δεν το πολυσκέφτηκε και την αποδέχτηκε αφού τον κάλυπτε πλήρως. Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του στο βελγικό περιοδικό «Voetbalmagazine» ο Όλαφ Μέλμπεργκ, συμπληρώνοντας ότι η παρουσία του Ζίκο στην ομάδα θα λειτουργήσει θετικά και στον επιθετικό τομέα για τον σύλλογο.



«Με ήθελε ο Ολυμπιακός πολύ και στην παρούσα φάση η πρότασή του με κάλυπτε απόλυτα από κάθε πλευρά. Πέρα από το οικονομικό, ήξερα ότι είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Κερδίζει πρωταθλήματα και παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Ήξερα επίσης ότι με ήθελαν για πρωταγωνιστικό ρόλο, επομένως δεν το σκέφτηκα πολύ», είπε αρχικά ο Σουηδός αμυντικός και συμπλήρωσε για την παρουσία του Ζίκο:

«Είμαστε δυνατοί αμυντικά. Έχουμε μάθει να παίζουμε έτσι, αλλά τώρα με τον Ζίκο θα μάθουμε να παίζουμε και καλύτερη επίθεση».

«Δεν γνωρίζω πολλά»

Ο Μέλμπεργκ αναφέρθηκε και στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη Σταντάρ Λιέγης: «Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά για τη Σταντάρ. Ξέρω μόνο ότι έχει έναν βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα γι αυτή τις επόμενες εβδομάδες όταν πλησιάσει το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Στο γήπεδό μας παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας και μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες