Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Oι σκέψεις του Ραικόνεν για την επομένη της λύσης συμβολαίου με την Ferrari


Ο Φινλανδός πιλότος έλυσε τη συνεργασία του με τη Ferrari (ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του), η οποία επέλεξε τον Φερνάντο Αλόνσο για να τον αντικαταστήσει.Άς δούμε τι σκέφτεται για του χρόνου,τι μας λέει για την ενδεχόμενη συνεργασία του με την McLaren και τι λέει για την Ferrari...

«Ίσως του χρόνου τρέξω, ίσως όχι. Δεν πρόκειται να πάω σε μία μικρή ομάδα, παρά μόνο σε κάποια που έχει ρεαλιστικές δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να παραμείνω στη Formula 1», δήλωσε, ενώ απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τις φήμες περί επιστροφής του στη McLaren. «Υπάρχει μία πιθανότητα, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα αποφασίσω κάποια στιγμή, πριν την έναρξη της νέας σεζόν».

Παράλληλα δεν έδειξε να κρατά κακία στη Ferrari για το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους. «Δεν έχω να πω κάτι κακό για τη Ferrari. Η σχέση μας ήταν πάντα καλή και μαζί της κατάφερα αυτό που είχα ως στόχο εξ αρχής, να κατακτήσω τον τίτλο. Είχαμε καλές και δύσκολες στιγμές, αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κατακτήσαμε τρεις τίτλους, έναν στους οδηγούς και δύο στους κατασκευαστές. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις», τόνισε.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες