Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

MEGA...THE TWENTY!!!!20!!!


Το βράδυ της Κυριακής, 25 Οκτωβρίου, είναι Mega! Το Μεγάλο Κανάλι γιορτάζει τα 20 χρόνια του και δύο επετειακές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στη μικρή μας οθόνη. Η Βίκυ Σταυροπούλου ως... Taxi Girl τεστάρει τις γνώσεις μας για το Mega και ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει το πρώτο ''The Twenty''΄...


Στις 21:00 το ''Taxi Girl'' με την μοναδική Βίκυ Σταυροπούλου επιστρέφει και συμμετέχει στους εορτασμούς για τα 20χρονα του Mega. Η Βίκυ ως... εναλλακτική ταξιτζού οργώνει την Ελλάδα και σας κάνει αποκλειστικά.... megalicious ερωτήσεις. Είστε σίγουροι ότι θυμάστε τα πάντα από την 20χρονη ιστορία του Mega; Προσέξτε μη σας πιάσουν αδιάβαστους...

Αμέσως μετά, στις 22:00, η σειρά επετειακών εκπομπών του Mega ''The Twenty'' με παρουσιαστή τον αγαπημένο Γιώργο Καπουτζίδη σηκώνει αυλαία. Μέσα από την εκπομπή θα μάθουμε τα αποτελέσματα της μεγάλης ψηφοφορίας, που διοργανώθηκε από το site του Mega, και ψήφισαν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στο πρώτο ''The Twenty'' ο Γιώργος Καπουτζίδης υποδέχεται στο στούντιο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και μας αποκαλύπτει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στις κατηγορίες ''Καλύτερη Δραματική Σειρά'' και ''Ο πιο φευγάτος ήρωας''.

Απολαυστικό και το trailer της εκπομπής με τον Γιώργο Καπουτζίδη να... τρυπώνει σε μία σκηνή από το ''Σημάδι του Έρωτα'' και να προσπαθεί να σταματήσει, υπό καταρρακτώδη βροχή, τη Βάνα Μπάρμπα, που τρέχει με το νυχτικό μακριά από τον... στάβλο και τον Στράτο Τζώρτζογλου!

Κι αμέσως μετά, μην ξεχνάτε, οι ''Πρωταγωνιστές'' του Σταύρου Θεοδωράκη θυμούνται δύο πρόσωπα, που σφράγισαν την τηλεοπτική ιστορία των '90s και του... Mega. Τον Βλάσση Μποάτσο και τη Μαλβίνα Κάραλη.

Μετά από όλα αυτά, καταλαβαίνετε ότι το βράδυ της Κυριακής είναι... Mega.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες