Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Οπαδοί της ManUtd αγοράζουν... μπάλες θαλάσσης!


ΤΕΛΙΚΑ ΣΠΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ Γ....ΕΙ,RED DEVIL ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ!!!


Οι οπαδοί της Λίβερπουλ προσπαθούν να ξεχάσουν (όσο δύσκολο και αν είναι αυτό) την ήττα από τη Σάντερλαντ, με το γκολ του Ντάρεν Μπεντ που σημειώθηκε με την αμέριστη βοήθεια μίας κόκκινης φουσκωτής μπάλας θαλάσσης, όμως κάποιοι έχουν σκοπό να τους το θυμίσουν πολύ σύντομα...



Όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο "Στάντιουμ οφ Λάιτ" έχουν ξεπουληθεί μέσω διαδικτύου όλα τα σετ παραλίας που διατίθενται από την επίσημη Λίβερπουλ και τα οποία κοστίζουν 10 λίρες το καθένα (περιλαμβάνουν μία πετσέτα θαλάσσης και μία φουσκωτή μπάλα με το χρώμα και το σήμα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ), με τις υποψίες να πέφτουν πάνω σε οπαδούς ανταγωνιστικών ομάδων!

Οι βασικότεροι "ύποπτοι" είναι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα βρεθούν την Κυριακή (25/10) στις εξέδρες του "Άνφιλντ" για το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας μεταξύ των δύο συλλόγων ("θα υπάρξει η συνηθισμένη έρευνα πριν το ματς", τόνισε εκπρόσωπος της Λίβερπουλ) ενώ ακούγεται πως αρκετά τέτοια προϊόντα έχουν αγοραστεί και από φίλους της Έβερτον, που περιμένουν με τη σειρά τους το τοπικό ντέρμπι τον Νοέμβριο για να "πικάρουν" τους συμπολίτες τους για το γκολ του Μπεντ.

Την ώρα που γίνονται πάντως όλα αυτά, ο Ράφα Μπενίτεθ επέδειξε αξιοθαύμαστη ανωτερότητα, λέγοντας πως δεν έχει πρόθεση να ζητήσει την επανάληψη του αγώνα με τη Σάντερλαντ, αν και στο παρελθόν έχουν ξαναγίνει παιχνίδια μετά από λάθη διαιτητών που καθόρισαν το αποτέλεσμα:

"Πολλοί άνθρωποι το λένε αυτό, όμως δεν θα ζητήσουμε επανάληψη. Νομίζω ότι ο κανονισμός είναι πολύ σαφής, όλοι το ξέρουν και οι ειδικοί συμφωνούν πως το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά",δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

"Δεν ξέρω αν ο διαιτητής δεν το γνώριζε, ίσως δεν μπορούσε να δει. Όπως και να έχει, είναι καλύτερα να προχωρήσουμε. Οι διαιτητές και ο Κιθ Χάκετ ξέρουν ότι έγινε λάθος αλλά δεν θέλω να κάνω κριτική".

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες