Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

KΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΜΜΕΝΗ...

Η πάροδος του χρόνου, τις περισσότερες φορές, είναι το «νερό» που σβήνει τη φλόγα. Κι όμως μπορείτε να την...αναζωπυρώσετε. Αρκεί να προσπαθήσετε! Μυστικά της επιτυχίας υπάρχουν, ακολουθήστε τα και απολαύστε τη μεγάλη ανατροπή.



Σίγουρα δεν γίνεται να είστε σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που η φλόγα θα μπορούσε να... προκαλέσει ολοκαύτωμα. Όπως τότε που ανακάλυπτε ο ένας τον άλλον και υπήρχε διάθεση και επιθυμία να γνωρίσετε και να χαρείτε μια καινούργια εμπειρία. Ωστόσο, είναι δυνατόν ο χρόνος να μην επιφέρει την αναμενόμενη φθορά στη σεξουαλική σας σχέση όταν δεν χάνετε ευκαιρία να την ανανεώνετε. Η «συνταγή» της επιτυχίας συνίσταται στο να φροντίζετε και να νοιάζεστε για τον εαυτό σας για τον σύντροφο και για τη σχέση.

Φροντίστε τον εαυτό σας
Όχι μόνο την εμφάνιση σας, τα κιλά σας, τον καλλωπισμό σας αλλά και τη συμπεριφορά σας απέναντι του. Πολλές φορές θεωρούμε ότι σε κάποια σχέση είμαστε καλά, οπότε και κάτι λίγο χειρότερο να κάνουμε και κάτι λίγο χειρότερο να πούμε και κάπως λίγο χειρότερα να φερθούμε, δεν χάλασε και ο κόσμος. Αυτό δεν ισχύει. Κάποιες φορές συντελούνται ασυνείδητες διεργασίες που οδηγούν σε δυσάρεστες εξελίξεις, σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε.

Διατηρήστε την επικοινωνία
Τη σχέση πρέπει να τη φροντίζετε και να την προστατεύετε όχι μόνο ως προς το σεξουαλικό κομμάτι αλλά και ως προς το κομμάτι της επαφής και της επικοινωνίας. Όταν η σχέση στους άλλους τομείς είναι καλή, τότε η σεξουαλική σχέση θα είναι πιο ικανοποιητική.

Μην επαναπαύεστε
Όταν βλέπετε ότι η σχέση λιμνάζει, μην την αφήνετε στο έλεος του Θεού. Κινητοποιηθείτε! Σκεφτείτε πράγματα που αρέσουν στον σύντροφο σας και θέλετε να του προσφέρετε, προσπαθήστε να σπάσετε τη ρουτίνα με διάφορους τρόπους, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε και μην επιτρέπετε να «παγώσει» η σχέση. Ακόμα και όταν η σχέση δείχνει να εξελίσσεται περίφημα, μην σταματάτε να κινητοποιείτε τον σύντροφο σας.

Αντίστροφη μέτρηση
Η πάροδος του χρόνου δεν «μεταφράζεται» πάντα ως φθορά και ρουτίνα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα. Καθώς περνάει ο χρόνος και καλλιεργείται η σχέση, να απελευθερώνεστε, να εκφράζεστε πιο ανοιχτά, με λιγότερες αναστολές, με λιγότερα ταμπού και αυτό να δίνει ώθηση στη σχέση και κατά συνέπεια να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ. Σημαντικό ρόλο παίζει η φυσική έλξη (χημεία) που υπήρχε εξαρχής μεταξύ σας, η οποία φέρνει κοντά τους ανθρώπους και τους «δένει» στο σεξουαλικό τομέα. Σε αυτή την περίπτωση, αν και το υπόλοιπο κομμάτι της σχέσης είναι ικανοποιητικό, συνήθως δεν χάνεται εύκολα. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις κατά τις οποίες, παρόλο που η φυσική έλξη δεν είναι έντονη στην αρχή, με την καλλιέργεια της σχέσης «χτίζεται» μια ποιοτικότερη και απολαυστικότερη σεξουαλική ζωή.

Tips
Προτείνετε καινούργιες εμπειρίες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Οργανώστε μια εκδρομή.
Ετοιμάστε ένα ρομαντικό δείπνο.
Κάντε μια έκπληξη.
Λειτουργήστε απρόβλεπτα (το προβλέψιμο φέρνει ρουτίνα).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες