Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

''ΚΑΘΑΡΟ'' ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΒΑΡΟ Η CONI...


Σχεδόν λήξαν θεωρείται το θέμα που πρόεκυψε την Πέμπτη στην Ιταλία με τον Φάμπιο Καναβάρο που βρέθηκε «θετικός» σε έλεγχο αντιντόπινγκ που του έγινε στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, στις 29 Αυγούστου.




Τυπικά, το ζήτημα αναμένεται να κλείσει το Σάββατο, όταν και αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση από την CONI, την Ολυμπιακή επιτροπή της Ιταλίας που έχει υπό την αιγίδα της την αρμόδια Επιτροπή. Όπως έγινε γνωστό, στον 36χρονο αμυντικό των «μπιανκονέρι» είχε χορηγηθεί φάρμακο με κορτιζόνη ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα αλλεργικού σοκ στον οργανισμό του, μετά από τσίμπημα σφίγγας και πριν το ματς της Γιουβέντους με την Ρόμα στο «Ολίμπικο».

Αποδείχθηκε πως το λάθος βρίσκεται 100% στην πλευρά της ομάδας του Τορίνο που ειδοποίησε το ιατρικό επιτελείο των «ατζούρι» για το συμβάν, δεν έκανε όμως το ίδιο με την CONI η οποία έλεγξε τον Καναβάρο στις 29 Αυγούστου και απολύτως φυσιολογικά τον βρήκε «θετικό». Σε κάθε περίπτωση, ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας δεν θα δώσει το «παρών» στο σαββατιάτικο παιχνίδι των παγκόσμιων πρωταθλητών στο Μπέλφαστ καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες αλλά θα παίξει κανονικά την Τετάρτη, στο ματς με την Κύπρο με το οποίο η ομάδα του Μαρτσέλο Λίπι ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον 8ο όμιλο…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες