Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΝΕΟ CD ΓΙΑ ΤΗ RIHANA

Στις 23 Νοεμβρίου 2009 κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της Rihanna, με τίτλο "Rated R". Η πολυβραβευμένη Rihanna, μία από τις σημαντικότερες pop ντίβες, ανακοίνωσε την

Το πρώτο single από το νέο της album θα ονομάζεται “Russian Roulette” και την σκηνοθεσία του video-clip την έχει αναλάβει ο Anthony Mandler.
Το “Russian Roulette” έχει γραφτεί από έναν άλλο καλλιτέχνη της Def Jam , τον Ne-Yo, με τον οποίο ξανασυνεργάζεται μετά το νούμερο ένα κομμάτι, “Unfaithful” (2006, από το album A Girl Like Me), το Top 10 ντουέτο “Hate That I Love You” (2007, από το album Good Girl Gone Bad), καθώς και το νούμερο ένα pop/νούμερο ένα R&B “Take A Bow” (2008, από το album Good Girl Gone Bad: Reloaded).
H υπόλοιπη ομάδα που έγραψε τραγούδια στη Rihanna και συμμετέχει στο album είναι οι The-Dream, Tricky Stewart, Chase & Status, Stargate, Justin Timberlake κ.α.
Το πολυαναμενόμενο Rated R είναι η συνέχεια του Good Girl Gone Bad (May 2007), το οποίο γνώρισε παγκόσμια επιτυχία καθώς έβγαλε κάποια από τα μεγαλύτερα hits της δεκαετίας όπως το “Umbrella” (featuring Jay-Z), το “Shut Up and Drive,” “Hate That I Love You” (featur­ing Ne-Yo) και το “Don't Stop the Music.”
Το Good Girl Gone Bad πέρασε 98 συνεχόμενες βδομάδες στα charts, έγινε 36 φορές πλατινένιο σε πάνω από 20 χώρες ενώ το repackaging Good Girl Gone Bad: Reloaded (January 2009) το οποίο περιείχε 2 νέα καινούργια έγιναν αυτομάτως νούμερο ένα, “Take A Bow” και “Disturbia.

Το Good Girl Gone Bad ήταν το 3ο studio album, μέσα σε 2 χρόνια, για την 21-χρόνη από τα νησιά Barbados.
Είχε προηγηθεί το επίσης πλατινένιο A Girl Like Me το 2006 με τις επιτυχίες “S.O.S.” και “Unfaithful” καθώς και το ντεμπούτο της το 2005 με τίτλο Music Of the Sun.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες