Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΕΚ...




Η επίθεση της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Λάζαρου Παπαδόπουλου δεν έμεινε αναπάντητη. Ο Ελληνας σέντερ, λοιπόν, απάντησε με νέα ανακοίνωση την οποία δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα και καταφέρεται εναντίον της Ενωσης...
Η ανακοίνωση αναλυτικά...




"Κατανοώ απόλυτα ότι οι παράγοντες της ΚΑΕ ΑΕΚ θέλουν να πετάξουν τις ευθύνες από πάνω τους και να ρίξουν το φταίξιμο για την ανεπάρκειά τους σε άλλους. Είτε στον ΠΣΑΚ είτε στον πρόεδρο του είτε ακόμη και στις αποφάσεις αυτής της ίδιας της FIBA, θεωρώντας τις αποφάσεις αυτές περίεργες ή ακόμη και αβανταδόρικες σε βρώμικες υποθέσεις. Αλλά θα πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια και πάνω απ' όλα σεβασμός. "Καφενείο" δεν αποτελεί ένα θεσμικό όργανο ή κάποιος πρόεδρος που προσπαθεί να προτείνει λύσεις σε καυτά, τεράστια αλλά και άλυτα προβλήματα του χώρου, αλλά μια ανώνυμη εταιρεία, την οποία οι άνθρωποι που την διοικούν την έφεραν σε μορφή διάλυσης.

Πρέπει όμως να υπενθυμίσω στους κυρίους αυτούς ότι ιστορικό γίνεται ένα σωματείο λόγω των πιστών φιλάθλων του και λόγω των τίτλων που κερδίζει, με τον ιδρώτα των μεγάλων παικτών που αγωνίζονται κατά καιρούς σε αυτό. Θα έπρεπε λοιπόν να υπάρχει σεβασμός τόσο προς τον κόσμο όσο και προς τους αθλητές οι οποίοι είναι και ο λόγος που οι μέχρι πρότινος άγνωστοι στο ευρύ κοινό διοικούντες έχουν γίνει "πρόσωπα της αθλητικής επικαιρότητας".

Υπενθυμίζω επίσης ότι ποτέ δεν αναφέρθηκα στο ιστορικό σωματείο της ΑΕΚ. Εγώ αναφέρομαι στην ανώνυμη εταιρεία (ΚΑΕ) και στην διοίκησή της, η οποία προσπαθεί να απαξιώσει ένα πραγματικά ιστορικό σωματείο που αξίζει πολλά περισσότερα. Υπό τις ημέρες τους οι κύριοι αυτοί κατάφεραν την υποτιμητική απόσυρση της ομάδας από το Κύπελλο Ελλάδας, κατάφεραν να δημιουργήσουν χρέη εκατομμυρίων ευρώ, κατάφεραν να απαγορευτεί στην ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές παικτών και γενικότερα κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα στην πλήρη απαξίωση στον μπασκετικό χώρο.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν το θράσος να συνδυάζουν το όνομά τους με ένα ιστορικό σωματείο το οποίο μάλιστα χάρισε στην χώρα μας το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο αλλά και να προασπίζονται την Εθνική ομάδα ("που με τις πράξεις μου έβλαψα") αλλά και συνολικότερα το ελληνικό μπάσκετ. Πόση υποκρισία αλήθεια χαρακτηρίζει αυτούς τους νεόκοπους θεματοφύλακες του "ελληνικού μπάσκετ", "της Εθνικής ομάδας" αλλά ακόμη και του αθλητικού συνδικαλισμού που τόσο πολύ σέβονται και θέλουν να προστατέψουν από "επικίνδυνους" παράγοντες; Η ντροπή λοιπόν είναι όλη δική τους και το δυστύχημα είναι ότι χρησιμοποιούν το όνομα ενός τόσο ιστορικού σωματείου, το οποίο με τον τρόπο διοίκησης τους διασύρεται πανευρωπαϊκά.

Ο παραλογισμός δυστυχώς δεν έχει όρια και έτσι αυτός που δημιουργεί απίστευτα χρέη καταλογίζει ευθύνες σε αυτόν που οφείλει. Αυτός που διασύρει έναν ολόκληρο χώρο με τις πράξεις του θεωρεί υπεύθυνο αυτόν που απλά τις κατονομάζει. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής όμως όπως και ο αγνός φίλαθλος δεν τρώει κουτόχορτο και ξέρει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Και σίγουρα δεν είναι αυτοί που αναδεικνύουν το πρόβλημα και προσπαθούν να το λύσουν αλλά αυτοί που το δημιουργούν".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες