Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ...

Μονόδρομος είναι η κορυφή σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού Παναγιώτη Γιαννάκη και τον αρχηγό Θοδωρή Παπαλουκά.

Οι δύο άνδρες στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκαν στο μεγάλο στόχο του Θρύλου, ο οποίος είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων που θα βρεθούν στο δρόμο του.




Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον Ολυμπιακό από την κατάκτηση της κορυφής για αυτό δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και τον τρόπο, για να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που θα προκύψουν με τον τρόπο που θέλουμε", είπε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης και συμπλήρωσε:

"Αγωνιστικά η ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει καλό μπάσκετ και έχουμε παιδιά που μπορούν να τα καταφέρουν. Είμαστε γεννημένοι για την πίεση. Αγαπάμε τον πρωταθλητισμό. Λατρεύουμε να παίζουμε για την κορυφή. Ο κόσμος θέλει την κορυφή, αυτός είναι ο στόχος μας μέσα από το καλό μπάσκετ. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή ομάδα για όσο μεγαλύτερο διάστημα. Αυτό είναι το όραμα των προέδρων. Όχι μόνο για φέτος, αλλά για πολλά χρόνια.

"Θα τους κάνουμε περήφανους"

Ο κόσμος να είναι κοντά, να αγαπάει την ομάδα του και στο τέλος θα τους κάνουμε περήφανους. Όλα τα παιδιά θα δουλέψουμε μαζί τους όλη τη χρονιά. Έχουμε περισσότερες λύσεις, με στόχο τη διάρκεια. Όλα τα παιδιά σαν να είναι μέσα στην ομάδα. Μέσα στη χρονιά μπορεί να αλλάξουν πολλά. Να παρακινούμε τον κόσμο να γεμίσει όλα τα γήπεδα και τα παιδιά να μιμηθούν τις ικανότητες των παικτών. Ότι βελτιώνει τις συνθήκες για ένα τόσο υψηλού επιπέδου θέμα, προσθέτει κύρος στο παιχνίδι, βελτιώνει την απόδοση αυτών που δουλεύουν, και φέρνει περισσότερο κόσμο σε αυτό που αγαπάμε.

Είναι εκπληκτικό να υπάρχουν άνθρωποι σαν τους Αγγελόπουλους που δημιουργούν συνθήκες καλύτερες για το μπάσκετ. Θέλουμε η ομάδα μας να γίνει όλων των Ελλήνων, με τον τρόπο που παίζουμε. Θα προτιμούσα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όπως η Ευρωλίγκα. Όσο πιο δυνατό, τόσο πιο έτοιμος γίνεσαι. Όσο καλύτερους παίκτες έχεις, η προπόνηση είναι δυνατότερη. Μακάρι τόσοι πολλοί καλοί από παραγωγή, που να έχουμε πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου.

Αυτό θα γίνει όταν ο 9ος, ο 10ος παίκτης έχει ικανότητες. Από πέρυσι, είναι σημαντικό που έμεινε ο κορμός γιατί έχουμε την εμπειρία στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις και φέραμε παιδιά για πιο σκληροί και με λιγότερα λάθη κάτω από πίεση. Δεν είναι θέμα φαβορί. Θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος! Αυτός είναι ο στόχος. Με καλό μπάσκετ και με ηρεμία να ξεπερνάμε τα προβλήματα που θα προκύψουν μέσα στη σεζόν. Αυτό γίνεται μέσα από δυνατά παιχνίδια. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς!

"Βελτίωση για "Σόφο", πολλά προσόντα ο Τζος"

Το Φεβρουάριο του 2008 βάλαμε στόχο μαζί με τους προέδρους να βελτιωθεί σωματικά, πνευματικά, τεχνικά. Νομίζω ότι δείχνει βελτίωση, αλλά σε ένα πρωτάθλημα 9 μηνών αυτή πρέπει να συνεχιστεί! Και νομίζω ότι προσπαθούμε κάθε μέρα σα να είναι καινούργια μέρα και με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Μέχρι στιγμής υπάρχει βελτίωση.

Ο Τζος έχει πολλά προσόντα. Τεράστια. Είναι ήρεμος χαρακτήρας και νομίζω ότι θα τον δείτε πολύ βελτιωμένο και ειδικά στον τρόπο που αντιδράει μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα, σε πολλούς τομείς. Πολλοί λίγοι παίκτες το έχουν. Δεν είναι θέμα ηγέτη, αλλά όταν του ζητάς κάτι, το κάνει. έχουμε παιδιά με προσωπικότητα, αυτό είναι δεδομένο."

Παπαλουκάς: "Φέτος πρέπει να τα καταφέρουμε"

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς με την σειρά του τόνισε τα ακόλουθα: "Συγγνώμη, για την καθυστέρηση, από εκεί και πέρα, μία δύσκολη χρονιά ξεκινάει. Θεωρώ ότι έχουμε ενισχυθεί αρκετά. Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που πρέπει να πρωταγωνιστούν. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, αλλά πάνω από όλα να κατακτήσουμε τίτλους γιατί αυτό χρειάζεται η ομάδα. Ελπίζω φέτος να είναι η χρονιά μας.

Συνήθως μαθαίνεις από τα λάθη σου. Από τις νίκες χαίρεσαι. Θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Φτάσαμε πολύ κοντά. Φέτος πρέπει να τα καταφέρουμε. Το να παίζεις σε μία ομάδα που έχει την πολυτέλεια. Σίγουρα υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής.

Η διοργανώτρια αρχή πρέπει να φροντίσει να τα λύσει για να είναι αξιόπιστο το πρωτάθλημα. Εμείς μιλάμε εκ του ασφαλούς, αλλά όλοι πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να βοηθήσουμε αυτούς που δεν έχουν τις δικές μας παροχές. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δικό σου γήπεδο.

Είναι σημαντικό να έχεις εισροές στα ταμεία σου και όχι μόνο από τα ταμεία, αλλά από τα γύρω, γύρω. Εστιατόρια, μπουτίκ. Όπως μπορείς να κρατήσεις τον κόσμο μέσα στο γήπεδο περισσότερο, με διάφορες εκδηλώσεις.

Ελπίζουμε να βρεθεί χώρος και είμαι σίγουρος πως στις σκέψεις μετά το ιδιοκτησιακό, ανοίγει ο δρόμος για το γήπεδο. Η ξεκούραση δεν υπήρχε πολύ γιατί δούλεψα. Οι διακοπές ίδιες μέρες, αλλά πιο ανέμελες. Δεν είχα να σκεφτώ. Μπήκα στη διαδικασία του πρωταθλητισμού πιο σταδιακά."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες