Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

''ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ'' Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ ΤΟ ...ΜΠΑΛΟΝΙ!!!!!!!!


Το περιστατικό που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα δεν είναι άλλο από το κωμικοτραγικό γκολ που δέχτηκαν οι "κόκκινοι" στο "Στάντιουμ οφ Λάιτ", με το σουτ του του Ντάρεν Μπεντ μόλις στο 4' μέσα από την περιοχή να βρίσκει σε ένα μπαλόνι (φουσκωτή μπάλα παραλίας) που είχε πετάξει λίγα λεπτά πριν ένας οπαδός τους μέσα στην περιοχή του Ρέινα, και να καταλήγει στα δίχτυα.



Ο άτυχος οπαδός θεωρείται πλέον "persona non grata" στην πόλη της Βορειοδυτικής Αγγλίας από τους ίδιους τους ομοϊδεάτες του, με την αγγλική εφημερίδα "Sun" να δημοσιεύει μάλιστα στο σημερινό της φύλλο φωτογραφία του από το γήπεδο.

Ποιος ο λόγος; Απλούστατα, προτρέπει όποιον τον γνωρίζει να επικοινωνήσει με ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο (0207 782 4104) και να δώσει πληροφορίες για αυτόν έναντι αμοιβής!

Εν τω μεταξύ, σε διάφορα φόρουμ οπαδών, έχει "ανάψει" η συζήτηση για τον άγνωστο-Χ, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο φίλων και αντιπάλων της Λίβερπουλ. Αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένα μηνύματα:

"Μπορείτε να πιστέψετε ότι έμεινε; Εάν ήμουν στη θέση του θα αποχωρούσα από το γήπεδο κατευθείαν".

"Η Λίβερπουλ ήταν έτσι και αλλιώς καταδικασμένη. Όμως στοιχηματίζω ότι θα πρέπει να αισθάνεται σαν μ....κας. Δεν θα έπρεπε να είχε κάνει ποτέ αυτό το ταξίδι στο "Stadium of light".

"Θα πρέπει να σκέφτεσαι πρώτα λίγο παραπάνω πριν αποφασίσεις να πράξεις κάτι που θα ζημιώσει την ίδια την ομάδα σου".

"Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα έχει τη δικιά του στήλη στην Sun. Η στήλη θα έχει την υπογραφή "Το παιδί με το μπαλόνι".

"Αυτό το μπαλόνι έχει κάνει πολλή ζημιά... Δεν αντέχω άλλα ηλίθια ανέκδοτα με μπαλόνια".

"Τουλάχιστον, το μπαλόνι έκανε κάτι με τη μπάλα σε αντίθεση με τους αμυντικούς της Λίβερπουλ".

"Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να είναι κάτι άλλο πέρα από οπαδός της Έβερτον. Όμως για όνομα του Θεού, αυτός ο τύπος ήταν ηλίθιος. Πρώτος: Δεν θα έφερνα ποτέ μπαλόνι η φουσκωτή μπάλα στο γήπεδο, Δεύτερος: Δεν θα πετούσα ποτέ αυτό το πράγμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τρίτον: Εάν ήταν να κάνω μία τόσο ηλίθια πράξη, θα την έριχνα στον αντίπαλο της ομάδας μου".

"Εάν έστελναν θανατικές απειλές κατά του Τζέραρντ που έκανε τόσα πολλά για αυτούς το 2005, εγώ στη θέση αυτού του παιδιού θα κρυβόμουν..."

Όσο για τον σκόρερ του νικητήριου (και πολυσυζητημένου) τέρματος της Σάντερλαντ κόντρα στη Λίβερπουλ, Ντάρεν Μπεντ, δεν στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο Ρέινα ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας όταν αυτή βρήκε στο κόκκινο μπαλόνι.

"Η μπάλα στεκόταν στο μέσο της περιοχής τους και αν δεν κάνουν τίποτα για να την μετακινήσουν, τότε δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα. Ως επιθετικός, παίρνεις πάντα αυτό που σου δίνουν και το Σάββατο δεν έγινε κάποια εξαίρεση.

Ταυτόχρονα όμως, η ομάδα έπαιξε φανταστικά και για να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί, δεν υπήρχε κανείς που να μίλησε για άδικο αποτέλεσμα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος φορ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες