Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ Ο ΖΗΣΗΣ


Την προεδρία του ΠΑΟΚ ανέλαβε και επίσημα ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος θα είναι συνεχιστής του έργου του Θοδωρή Ζαγοράκη και αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και επιθυμία του δεύτερου να συνεχίσει ο πρώτος από το συγκεκριμένο πόστο.Αφού ολοκληρώθηκε το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...




...ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Βιολίδης δήλωσε για την παραίτηση Ζαγοράκη, αλλά και για την απόφαση να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου ο Ζήσης Βρύζας: «Πριν από 2,5 χρόνια οραματιστήκαμε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη ένα σχέδιο για την αναρρίχηση του ΠΑΟΚ στην κορυφή. Μετά την παραίτηση του και μετά από δική του παρότρυνση, θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε αυτό το έργο. Όλοι μας προτείνουμε τον Ζήση Βρύζα για πρόεδρο και συνεχίζουμε στο όραμα που έχουμε χαράξει. Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, όπως έχει πει και ο πρόεδρος μας».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος είπε: «Αποδέχθηκα την πολύ τιμητική πρόταση που μου έκανε το Δ.Σ. Αυτή ήταν η επιθυμία και του Θόδωρου Ζαγοράκη. Ο Θόδωρος ήταν, είναι, και θα είναι πάντα αδερφός. Προχωράμε ενωμένοι μέσα από το σχέδιο και το πλάνο που έχουμε, βάζοντας τον ΠΑΟΚ πάνω απ΄ όλα».

Για το θέμα του Φερνάντο Σάντος και της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία ο κ. Βιολίδης είπε: «Είναι αγωνιστικό θέμα και δεν έχει αλλάξει κάτι. Όλα έχουν γίνει πολύ γρήγορα. Ήταν ξαφνικό για όλους μας. Έχουμε ραντεβού το μεσημέρι να μιλήσουμε και να ληφθεί η καλύτερη απόφαση».

Συνεχίζοντας, ο Ζήσης Βρύζας επισήμανε: «Η απώλεια του Ζαγοράκη πολύ μεγάλη. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και έχω τη δική μου προσωπικότητα. Το πιο καλό είναι ότι το δ.σ. ήταν σύσσωμο προς αυτή την κατεύθυνση, οπότε προχωράμε ενωμένοι. Πρέπει να σεβαστούμε την άποψη του Θοδωρή και την ανακοίνωση που έχει βγάλει. Ο ίδιος θα δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει. Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια. Το έργο όμως της διοίκησης δεν το αμφισβητεί κανένας και πάνω απ’ όλα στις αξίες που δούλεψε. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες