Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ...


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ...ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΚΟ,ΣΤΟΛΤΙΔΗ,ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΙ ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ...

Ο Ζίκο έπλεε σε πελάγη ευτυχίας δευτερόλεπτα μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Σταντάρ Λιέγης (2-1). Ο Βραζιλιάνος τεχνικός των Πειραιωτών αφιέρωσε τη νίκη στον υπέροχο κόσμο της ομάδας...

"Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Ήταν πραγματικά καταπληκτικός και σε αυτόν οφείλεται. Οι παίκτες άξιζαν τη νίκη απόψε", τόνισε ο πρωτομάστορας του ερυθρόλευκου θριάμβου, η ο οποίος μάλιστα δεν έκανε και τελευταία αλλαγή και αισθάνθηκε δικαιωμένος για την επιλογή του αυτή, όπως είπε και ο ίδιος. "Δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια αλλαγη. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά".

Ο Άκης Στολτίδης ήταν ο άνθρωπος που στο 93ο λεπτό χάρισε την τεράστια νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης. Η χρυσή αλλαγή του Ζίκο με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βέλγων και τους φίλους της ομάδας στους επτά ουρανούς...

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά μετά το ματς: "Θεωρώ ότι έγινε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι. Στο τέλος κάναμε μεγάλη προσπάθεια και μπορούν να χαρακτηριστούν υπερπολύτιμοι οι τρεις βαθμοί. Μετά το 75', κάναμε μεγάλη προσπάθεια, υπερβάλλαμε εαυτούς και πήραμε τη νίκη. Το γκολ ήρθε στο 93', αλλά μπορούσε να έρθει και νωρίτερα για μας. Είναι αλήθεια ότι δουλέψαμε πολύ στη διακοπή του πρωταθλήματος και σίγουρα είναι και ο χρόνος που είναι βρίσκεται εδώ ο προπονητής, ο οποίος μας περνάει πράγματα. Πάμε από το καλό στο καλύτερο. Είμαστε πλέον κοντά στην πρόκριση, όμως μένουν ακόμα τρία παιχνίδια και δεν μπορούμε να πούμε ότι περάσαμε σίγουρα. Τώρα, πρέπει να αφοσιωθούμε στο επόμενο ματς με την Σταντάρ".

"Νομίζω ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς"

Από τους παίκτες που τα έδωσαν όλα ήταν και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος ήταν μέσα και στα δυο τέρματα του Ολυμπιακού. Ας ακούσουμε τι δήλωσε μετά το ματς:
"Πάντα προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι κρατάει πάνω από 90 λεπτά και να προσπαθούμε σε όλο το παιχνίδι. Νομίζω ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Στον προπονητή και σε μας αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο. Παίζουμε πολύ καλά στα δυο τελευταία ματς και ευτυχώς βγαίνει αυτό και στο γήπεδο. Έχουμε ελευθερία στο γήπεδο. Η ιδέα είναι να παίζουμε επιθετικά και να βγαίνουμε μπροστά στην επίθεση. Μένουν τρία παιχνίδια ακόμα, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και στα τρία και τώρα πάμε στο επόμενο ματς να πάρουμε τη νίκη", σχολίασε, ενώ για την επιστροφή του ύστερα από μακρά απουσία τόνισε: "Είναι δύσκολο να βλέπεις το παιχνίδι απ' έξω".

"Η αξία του Ολυμπιακού ότι δεν τα παρατάει"

Κακός στο πρώτο ημίχρονο, εμφανώς βελτιωμένος στο δεύτερο, ο Ραούλ Μπράβο έβαλε το δικό του λιθαράκι στη νίκη των Πειραιωτών. Ο ίδιος σχολίασε: "Η αξία του Ολυμπιακού, είναι ότι δεν τα παρατάει. Ακόμα και αν μένουμε πίσω στο σκορ, κυνηγάμε τη νίκη". Αναφερόμενος στο ότι ο Ολυμπιακός ανέβηκε πολύ ψηλά στην επανάληψη, είπε: "Πιστεύω ότι ανάλογα με το παιχνίδι, ρισκάρεις και κυνηγάς το ματς. Αν νικούσαμε 2-0, δεν θα κυνηγούσαμε έτσι. Είναι ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Το σημαντικό είναι να διασκεδάζουμε το παιχνίδι και όχι να υποφέρουμε κυνηγώντας την μπάλα". Τέλος, για το επόμενο ματς, συμπλήρωσε: "Θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκριση, αν μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες