Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΤΙΒΟΣ:Ο ΜΠΟΛΝΤ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΤΑΧ;


Ο Γιουσέιν Μπολτ ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παραβρεθεί στα εγκαίνια του ιδρύματος του εκτελεστικού διευθυντή της αθλητικής εταιρείας Puma, Γιόχαν Ζάιτς...


Ναι, μπορώ να νικήσω ένα τσιτάχ, αλλά δεν θα το τολμήσω σύντομα, τόνισε ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο, απαντώντας στην ερώτηση αν μπορεί να νικήσει το ταχύτερο αιλουροειδές στη γη, αλλά με τα λιοντάρια δεν πιστεύει ότι έχει τύχη. Με τίποτα! Έχω ακούσει πολλές ιστορίες με άσχημη κατάληξη για τα λιοντάρια, συμπλήρωσε.

Ο στίβος και ειδικά οι δρόμοι ταχύτητας έχουν "στιγματιστεί" από σκάνδαλα ντόπινγκ, με το Μπολτ αφού πρώτα υπερασπίστηκε την αθωότητα του, να τονίζει ότι σε λίγα χρόνια ο κόσμος δεν θα αμφισβητεί τις μεγάλες επιδόσεις που βλέπει να γίνονται.

Θα πάρει λίγα ακόμα χρόνια μέχρι οι άνθρωποι να πιστέψουν ξανά ότι είμαστε καθαροί. Αυτή η "κακή" εικόνα θα εξαφανιστεί... Όταν κάποιος αρχίζει να τρέχει γρήγορα, υπάρχει πάντα πρόβλημα (σ.σ. γιατί αυτός ο αθλητής αμφισβητείται), εγώ θα συνεχίσω να τρέχω γρήγορα. Είμαι "καθαρός" πέρα από πάσα αμφιβολία.

Παρών ήταν και ο πρώην παγκόσμιος ρέκορντμαν στα 110 μέτρα εμπόδια, Κόλιν Τζάκσον που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπολτ: Ελπίζουμε όλοι ότι (σ.σ. ο Μπολτ) θα συνεχίσει να αποτελεί την εικόνα του στίβου, γιατί το σπορ είναι "σκοτεινό" εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι υπέροχο να έχουμε κάποιον άνθρωπο τόσο φρέσκο, τόσο ενθουσιώδη που αποτελεί πρότυπο για πολλούς ανθρώπους. Δεν πρέπει να αλλάξει η μαγική φόρμουλα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες