Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Αίθριος καιρός και θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού του Σαββάτου (9/10).



Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς κελσίου.
Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πιθανή τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά τοπικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 και κατά τόπους στα νότια έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με ανέμους βόρειους 3 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες