Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΟΤΕ...


Απεγνωσμένα τίτλο θέλει ο Τόρες όπως δήλωσε,άρα αφού στους ανύπαρκτους δε μπορεί του προτείνουμε να ζητήσει μεταγραφή στην μεγάλη μαντσεστερ γιουνάιτεντ να πάθει....υπερκούπωση!!!!


Τη θέλησή του να κατακτήσει την τρέχουσα σεζόν έναν τίτλο με τη φανέλα της Λίβερπουλ εξέφρασε ο Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός των «κόκκινων», με δηλώσεις του στην «Telegraph», τόνισε ότι τέσσερα χρόνια χωρίς η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να έχει προσθέσει κάποιο τρόπαιο στη συλλογή της είναι πολλά, ενώ εξήγησε και του λόγους που συμβαίνει αυτό.

«Θέλουμε απελπισμένα να κερδίσουμε έναν τίτλο για τους φιλάθλους. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για μένα και γι' αυτούς. Τέσσερα χρόνια χωρίς τρόπαιο είναι πλήγμα για την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Τόρες και στη συνέχεια, στο ίδιο πλαίσιο δηλώσεων που είχε κάνει στο παρελθόν ο προπονητής του, εξήγησε το γιατί δεν είναι εύκολο για τη Λίβερπουλ να κατακτήσει τρόπαια το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«Θα είναι δύσκολο, γιατί η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν πολύ καλούς παίκτες και δεν είμαστε η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο και δυστυχώς στο ποδόσφαιρο χρειάζονται χρήματα για να είναι δυνατός», είπε και πρόσθεσε καταλήγοντας:

«Είναι εύκολο όταν έχεις λεφτά να τα ξοδεύεις σε παίκτες κλάσης. Εμείς όμως έχουμε άλλα πράγματα, διαφορετικές δυνάμεις. Πρέπει να φτάσουμε στην επιτυχία με άλλον τρόπο».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες