Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΜΗ...


Ο Μίμης Δομάζος τα χώνει εκ νέου στον Τεν Κάτω για τον αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του ΠΑΟ.

«Οταν δίνεις 50 εκατ. ευρώ και πετάς τις φανέλες επειδή ισοφάρισες την Καβάλα, τι να πω; Πόσο μικρός έχει φτάσει ο ΠΑΟ» αναρωτήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι το χάλι που παρουσιάζει ο Ακατονόμαστος κρύβεται από τα αποτελέσματα. «Με ενοχλεί ότι δώσαμε τόσα λεφτά και δεν μπορούμε να ενθουσιάσουμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός πάει για το πρωτάθλημα. Με τα λεφτά που δόθηκαν θα μπορούσαν να έχουν έρθει καλύτεροι παίκτες και ονόματα. Τα χρήματα που διέθεσε ο Παναθηναϊκός δεν τα υπολογίζαμε στο παρελθόν. Αν είχε γήπεδο θα μπορούσε να δώσει περισσότερα χρήματα και να φέρει καλύτερους παίκτες», δήλωσε ο Δομάζος στο Νovasportfm και στη συνέχεια «περιποιήθηκε» τον Τεν Κάτε:

«Δεν θέλω να λέω τα ίδια για τον κ. Τεν Κάτε. Επειδή θα λένε ότι γίνομαι γραφικός και ότι γκρινιάζω. Εσείς έχετε δει κάτι διαφορετικό από τον φετινό Παναθηναϊκό σε σχέση με πέρυσι; Και φέτος από στημένες φάσεις βάζει γκολ. Δεν υπάρχει κάποιος παίκτες για να πάρει πάνω του την ομάδα. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, αν δεν έχεις μεγάλους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν είχε ένα “δεκάρι” που κάνει τη διαφορά, με αυτούς τους παίκτες θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Βαρέθηκα να παίζει ο Παναθηναϊκός ένα ημίχρονο και να μην παρουσιάζει τίποτα. Μπράβο στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Όμως πρέπει να δει και κάτι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή βλέπει γκολ με το… σταγονόμετρο».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να το πάρει (σ.σ.: το πρωτάθλημα). Ωστόσο, ο προπονητής (σ.σ.: Τεν Κάτε) δεν αφήνει έναν κορμό να παίξει σε μερικά παιχνίδια για να μάθει ο ένας τον άλλον. Συνέχεια παρατάσσει διαφορετική ενδεκάδα. Δεν ξέρουμε τι όνειρα βλέπει…».

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΜΙΜΗ...ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΤΕ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες