Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τα Ζώδια της εβδομάδας


Δείτε παρακάτω και αναλυτικά τα ζώδια της εβδομάδας...



21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΡΙΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος είναι κοµµένη και ραµµένη στα µέτρα σας, γιατί θα σας υποχρεώσει να πάρετε κάποιες πολύ σηµαντικές αποφάσεις, που θα σας ξεµπλοκάρουν και θα σας γεµίσουν δύναµη. Όσοι είστε γεννηµένοι το τρίτο δεκαήµερο µπορεί να κινηθείτε ανταγωνιστικά απέναντι στους συνεργάτες σας, αλλά και να δυσκολευτείτε να χειριστείτε οικογενειακές υποθέσεις µε ψυχραιµία. Ένας Παρθένος µπορεί να γίνει πολύ ερωτικός απέναντί σας, αν και θα σας πλησιάσει µε ντροπαλό τρόπο. Αν τελικά αποφασίσετε ότι δεν σας ταιριάζει, καλό θα είναι να µην του δώσετε ψεύτικες ελπίδες.

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ ΤΑΥΡΟΣ
Μέσα στον γενικό χαµό τα πράγµατα κυλούν πολύ καλύτερα για εσάς, γιʼ αυτό µη χάσετε τον χρόνο σας µε περιττές αναλύσεις. Πάρτε σηµαντικές αποφάσεις και ξεκαθαρίστε τις όποιες µετέωρες καταστάσεις. Κάποια νέα δεδοµένα που µπορεί να προκύψουν στον χώρο της εργασίας σας δεν χρειάζεται να σας τροµάζουν, αντίθετα πρέπει να τα εκµεταλλευτείτε προς όφελός σας. Όσον αφορά τα οικονοµικά σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήµατα. Η αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, µε τη βοήθεια ενός προσώπου από την οικογένειά σας, θα διευκολύνει τη ζωή σας.

21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευτυχώς, το έχετε πάρει απόφαση ότι για λίγο καιρό ακόµα θα περνάτε δύσκολα και επιτέλους θα δώσετε τη µάχη µε όλα σας τα όπλα. Ακόµα και η σχέση σας, που πιστεύετε ότι όλα πάνε καλά, πολλές φορές θα σας φέρει σε αδιέξοδα που δεν φανταζόσαστε. Από την άλλη όµως, όλη η θεωρία που έχετε στο µυαλό σας γίνεται πράξη, και µάλιστα µε τόσο οργανωµένο και σωστό τρόπο, που τελικά θα σας βοηθήσει αντί να σας εµποδίσει. Ένα οικογενειακό θέµα που σας απασχολεί θα µπορέσετε να το διευθετήσετε µόλις είστε έτοιµοι να δεχτείτε και την άποψη των άλλων. Ένα σηµαντικό ταξίδι που περιµένατε εδώ και καιρό, τελικά θα το κάνετε και θα έχει επιτυχία, αρκεί να µην υποτιµήσετε τα πράγµατα.

22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να σας κάνει να δίνετε µάχες µε επιτυχία. Έµπνευση, πρωτοπορία, πρωτοβουλία και δηµιουργικότητα είναι µερικά από τα ταλέντα σας που θα βγουν στην επιφάνεια αυτό το διάστηµα. Aπό την άλλη, επειδή µπορεί να παραγεµίσετε ενέργεια, σε κάποιες καταστάσεις που πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή θα κάνετε ξαφνικές αλλαγές που θα τροµάξουν κι εσάς τους ίδιους µε την ένταση των συναισθηµάτων σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, επειδή θα ξεχυλίζετε από πάθος και ανυποµονησία, θα κάνετε λάθη άθελά σας, που µπορεί να δείξουν ότι προτρέχετε χωρίς λόγο. Τα οικονοµικά σας παρουσιάζουν σηµαντική βελτίωση, αλλά προσέξτε τις σπατάλες από επίδειξη.



23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΕΩΝ
Ένα κρυφό οικογενειακό παρασκήνιο σας κάνει για λίγο ευαίσθητους και οπισθοχωρητικούς. Αν πρόκειται να ξεκινήσετε µια νέα συνεργασία, καλό θα είναι να µη διστάσετε να διεκδικήσετε από την αρχή αυτά που θέλετε, παρά να περιµένετε να αναγνωρίσουν την αξία σας. Μη φοβηθείτε τη δράση ούτε τη δηµιουργικότητα – είναι τα δύο στοιχεία που σας είναι απαραίτητα για να έχετε ισορροπία και εσωτερική γαλήνη. Πάντως, είναι η εποχή που από κλασικοί τύποι θα µεταλλαχθείτε σε πολύ πρωτοποριακούς. Αυτό µπορεί να ξαφνιάσει πολλούς, αλλά τελικά θα σας δώσει πίσω τη χαµένη σας παιδικότητα.



23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια οικονοµική υπόθεση θα σας προβληµατίσει και θα φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες που αφορούν είτε κάποιους συνεργάτες σας είτε οικονοµικές συµφωνίες που έχετε κλείσει. Από την άλλη, η Αφροδίτη στην Παρθένο εξωραΐζει για λίγο τη δύσκολη ενέργεια του Κρόνου στο ζώδιό σας. Κάντε υποµονή, µετά τα τέλη Οκτωβρίου σάς εγκαταλείπουν οριστικά οι δυσκολίες. Μια σχέση που µπορεί να είχατε ξεκινήσει τον προηγούµενο χρόνο τώρα ίσως να νιώθετε ότι πλησιάζει στα τελευταία της, αλλά αυτό µάλλον είναι στο µυαλό σας και καλό θα είναι να της δώσετε άλλη µια ευκαιρία.

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΖΥΓΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σας και θα βγουν πολλά στην επιφάνεια από εκεί που δεν το περιµένατε, σχετικά µε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Πάντως, θα πάρετε σηµαντικές αποφάσεις, και ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννηµένοι το δεύτερο δεκαήµερο θα κάνετε στροφή 180 µοιρών σε πολλά θέµατα.Μια κρυφή σχέση που σας απασχολεί θα εξακολουθήσει να σας απογοητεύει και να σας βάζει σε µπελάδες, γιʼ αυτό θα κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Κάποιες σκέψεις και συζητήσεις που θα κάνετε αυτή την περίοδο σε θέµατα καριέρας θα σας ταράξουν τα νερά, γιατί θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετά εµπόδια.

24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε µια ισχυρή προστασία και τη βλέπετε στις καθηµερινές σας κινήσεις. Τα οικονοµικά σας αρχίζουν επιτέλους να βελτιώνονται και βλέπετε ότι στο µέλλον, µε σωστή οργάνωση, µπορούν να γίνουν ακόµη καλύτερα. Ξαφνικά, ένας Κριός θα µπει στη ζωή σας και θα την αναστατώσει. Μια ξαφνική εγκυµοσύνη µπορεί να σας ταρακουνήσει και να σας κάνει να καταλάβετε ότι η ζωή σας αλλάζει, κι ας µη σας αρέσουν οι αλλαγές, ακόµα και αν είναι θετικές. Επειδή αυτή την εποχή έχετε αποφασίσει να λειτουργήσετε µε σοβαρότητα στα θέµατα φιλίας, θα βγαίνετε περισσότερο µε άτοµα πολύ µεγαλύτερα από εσάς, γιατί νιώθετε σιγουριά και εµπιστοσύνη.

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια πολύ θετική εξέλιξη στην καριέρα σας θα σας ανταµείψει για τις ιδιαίτερα δύσκολες εποχές του παρελθόντος. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήµερο θα αντιµετωπίσετε µερικές ακόµα µικρές δυσκολίες σε πρακτικό επίπεδο, αλλά τελικά αυτό θα σας κάνει να εµπιστευτείτε τις δυνάµεις σας και θα δείτε ότι µπορείτε να λύσετε τα προβλήµατα και να βγείτε νικητής. Να είστε πολύ προσεκτικοί στην κρίση σας απέναντι στον σύντροφό σας, γιατί θα δείτε ότι δεν είστε διατεθειµένοι να του συγχωρήσετε ακόµα και το πιο µικρό λάθος. Αν χρειαστεί να κάνετε ταξίδι στο εξωτερικό για θέµατα σπουδών, θα πρέπει να είστε περισσότερο οργανωµένοι και ενήµεροι για τα θέµατα που σας απασχολούν. Γενικά, αυτή την περίοδο δεν πρέπει να αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχουν προκύψει διάφορα θέµατα που θα κληθείτε να λύσετε επειγόντως. Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο είναι ένα οικογενειακό θέµα γιατί εκεί είστε πιο ευαίσθητοι. Από την άλλη, πρέπει να πάρετε κάποιες δυναµικές αποφάσεις, για τις οποίες θα αναγκαστείτε να µην υπολογίσετε τη γνώµη των άλλων και να δράσετε αποκλειστικά µόνοι σας. Όλα αυτά θα σας ζορίσουν αρκετά, αλλά θα σας βγάλουν και έναν δυναµισµό, µε τον οποίο θα αποδείξετε –πάνω απʼ όλα στον εαυτό σας– ότι τελικά πρέπει να σας υπολογίζουν και να σας εκτιµούν γιατί το αξίζετε. Αν χρειαστεί να τα πείτε έξω απʼ τα δόντια, να το κάνετε χωρίς να φοβηθείτε ότι θα δηµιουργήσετε κακή εντύπωση ή θα πληγώσετε κάποιο δικό σας πρόσωπο.

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα οικονοµικό ξεκαθάρισµα που θα κάνετε θα είναι πολύ θετικό και µάλλον θα σας αποφέρει κέρδη. Ο ∆ίας και ο Ποσειδώνας επιµένουν να βοµβαρδίζουν το ζώδιό σας µε θετική ενέργεια, έµπνευση και καλή διάθεση. Θα κάνετε πολλά ανοίγµατα που θα σας βοηθήσουν σε αυτό που θέλετε να πετύχετε, και, πάνω απʼ όλα, ίσως να είναι από τις λίγες περιπτώσεις που θα δεχτείτε να διαπραγµατευτείτε τις απόλυτες πεποιθήσεις που κουβαλάτε για τα πάντα. Αυτή η αλλαγή θα σας δώσει πολλές λύσεις για να βγείτε από τα διάφορα αδιέξοδα και θα κάνει τη ζωή σας πιο γεµάτη και ευτυχισµένη.

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΙΧΘΥΕΣ
Το σύµπαν εξακολουθεί να σας φέρνει συγκυρίες που εσείς µπορεί να µη θέλετε να δείτε – από εσάς εξαρτάται αν είστε διατεθειµένοι να πάρετε τα µηνύµατα ή όχι. Αν συνεχίσετε να τα ρίχνετε όλα στους άλλους, σίγουρα θα αποκτήσετε µεγαλύτερα προβλήµατα από αυτά που ήδη αντιµετωπίζετε. Πάντως, είναι αναγκαίο να φερθείτε µε σοβαρότητα σε θέµατα σχέσεων και συνεργασιών. Μπορεί να αναγκαστείτε να τηρήσετε µια υπόσχεση, ακόµα και σε µια σχέση που σας έχει πληγώσει. Πάντως, µπορείτε άνετα να παίξετε ερωτικά µε έναν Καρκίνο, χωρίς να φοβάστε την απόρριψη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες