Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Γίνε και σύ γραμματέας, ΜΠΟΡΕΙΣ!


Χιλιάδες βιογραφικά είχαν υποβληθεί μέσα σε 24 ώρες, από το βράδυ της Πέμπτης έως το απόγευμα της Παρασκευής για την πλήρωση των θέσεων γενικών και ειδικών γραμματέων της κυβέρνησης και γενικών γραμματέων των Περιφερειών, στον δικτυακό τόπο opengov.gr.

Σύμφωνα με το Βήμα, στο Μέγαρο Μαξίμου εξεπλάγησαν από την πρωτοφανή ανταπόκριση στην εκδήλωση ενδιαφέροντος, περίπου 3.000. Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού μιλούν για ανάχωμα στον κομματισμό.

Μια πρόχειρη αξιολόγηση των βιογραφικών που έχουν αποσταλεί, αποκαλύπτει υποψηφίους με πείρα και επιστημονικούς τίτλους. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 13 Οκτωβρίου μπορεί κάποιος να υποβάλλει την αίτηση.

Τα Νέα του Σαββατοκύριακου αναφέρουν ότι οι αιτήσεις μπορεί να φτάσουν τις 5.000 για την κάλυψη των συνολικά 88 θέσεων γενικών και ειδικών γραμματέων υπουργείων και γενικών γραμματέων περιφερειών.

Eπειτα από την επιτυχία αυτής της κίνησης συζητείται η πιθανότητα να αναδειχτεί από ανάλογη διαδικασία ο πρόεδρος της ΕΡΤ και οι επικεφαλής άλλων δημόσιων οργανισμών.

nooz.gr

3 σχόλια:

doremi είπε...

5000 gia 88 theseis??? pwww!! mmm an dwsw biugrafiko tha me paroun... STADAR!

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

doremi με την προυπηρεσια μου σαν γραμματεας των εξωτικων Φοινίκων,εχω πιθανοτητες;να κανω βιογραφικο;

doremi είπε...

Βάλε βυζια σαν τη Τζούλια πρώτα και κάτι γίνεται... ;)

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες