Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΚΟ,ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ,ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΚΑΛΕΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ...


Ο Ζίκο σχολίασε πως ο Ολυμπιακός μπήκε χαλαρά στο γήπεδο και ανέφερε πως υπάρχει κούραση στους παίκτες. Για τις μεταγραφές τόνισε πως όλοι βλέπουν που πάσχει η ομάδα και χαρακτήρισε έξυπνο άνθρωπο τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ζίκο (προπονητής Ολυμπιακού): "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που νικήσαμε. Ρισκάραμε παραπάνω απ όσο θα έπρεπε και έτσι οι αντίπαλοί μας μπορούσαν να κάνουν ευκαιρίες. Ένα 4-4 ή 5-4 θα ήταν πιο λογικό σκορ με βάση τις ευκαιρίες. Παρόλα αυτά οι παίκτες μου κατάφεραν έστω και στο τέλος να κερδίσουν. Να επισημάνω πως ξέρω ότι όταν παίζουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και ειδικά όταν προερχόμαστε από ματς Champions League υπάρχει κούραση. Οι παίκτες μπήκαν νωθρά και χαλάρα σε αντίθεση με τον Εργοτέλη που μπήκε πολύ δυνατά, έκανε πολλά φάουλ, όμως στο τέλος οι παίκτες μου τα κατάφεραν να βρουν το ρυθμό τους".

Για το αν εκτίμησε λάθος τον αγώνα: "Ήμασταν οργανωμένοι και έτοιμοι απλά στην προσπάθεια μας να πετύχουμε το 2-1 βγαίναμε όλοι μαζί στην επίθεση και δεν προσέχαμε τα νώτα μας και με μια ομάδα όπως ο Εργοτέλης που είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις παραλίγο να δεχτούμε παρά να βάλουμε γκολ".

Για την χρησιμοποίηση του Στολτίδη ως επιθετικός μέσος: "Ξέρω πως δεν είναι αυτή η θέση του αλλά και με τον Λεβαδειακό έπαιξε και με άλλους δύο στο κέντρο, Σήμερα δεν είχαμε άλλον παίκτη για να παίξει πίσω από τον Μήρογλου. Πιστεύω στον Στολτίδη και στην κατάρτισή του. Άλλωστε έχασε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει με κεφαλιές. Ξέρω πως δεν είναι έτοιμος λόγω των τραυματισμών αλλά πιστεύω στις δυνατότητές του.

Τώρα πλέον ξέρω ποιά είναι η θέση του κάθε παίκτη αλλά μπροστά έχουμε μόνο 4 παίκτες. Τον Γκαλέτι, τον Μήτρογλου, τον Ζαϊρί και τον Όσκαρ. Έχουμε δυσκολία να περάσει μπροστά η μπάλα και συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί θυσιάζουν τις θέσεις του για να καλύψουν τα κενά της ομάδας".

Για μεταγραφές: "Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ μαζί του. Ο πρόεδρος είναι έξυπνος και όλοι βλέπουν που πάσχει η ομάδα και εφόσον χρειαστεί θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις".

Για την αλλαγή Στολτίδη: "Δέχτηκε μια κλωτσιά ένιωθε ενοχλήσεις και ήταν καλύτερα να βγει. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό".

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο ματς του Κυπέλλο: "Πρώτα απ' όλα θα δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες. Θα δώσουμε ευκαιρίες σε νεότερους παίκτες αλλά αυτά θα τα δούμε καλύτερα από αύριο".


Ο Όλοφ Μέλμπεργκ αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της ομάδας, αν και υπάρχει μεγάλη κούραση λόγω και των αγώνων με τις Εθνικές ομάδες. "Για μας, είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη, αν και δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά, δείξαμε χαρακτήρα, μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς και πήραμε τη νίκη. Είμαστε κουρασμένοι, όμως, καθώς παίζουμε συνέχεια τους τελευταίους δύο μήνες τόσο με τις ομάδες μας όσο και με τις Εθνικές. Πάντως, είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι καλό που παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, εφόσον βέβαια τα κερδίζουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Πανσερραϊκό και πρέπει να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός ότι βγήκε MVP του αγώνα και θεωρεί ότι η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

Όσο για τον Γκαλέτι, μίλησε για κούραση εκ μέρους των παικτών λόγω των συνεχόμενων αγώνων: "Φανήκαμε κουρασμένοι, γιατί έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ευτυχώς, όμως, πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι δύσκολο να παίζεις καλά σε όλα τα παιχνίδια και η κούραση επηρεάζει. Παρόλα αυτά, νικήσαμε τον Εργοτέλη. Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, τα δίνουν όλα για τη νίκη. Η νίκη αυτή είναι σπουδαία και τώρα θα πάμε στον Ατρόμητο με στόχο να νικήσουμε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες