Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΠΑΝΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΚΟ...


Δύο Ισπανούς παίκτες έχει ο Ολυμπιακός και όλοι πίστευαν ότι με την απομάκρυνση του Βαλβέρδε αμφότεροι θα είχαν μεγάλες δυσκολίες στη συνέχεια.
Αυτός ο «άγραφος νόμος» εφαρμόστηκε αντίθετα (!) στον Ραούλ Μπράβο που …μπήκε στην 11άδα με το που έφυγε ο Βαλβέρδε. Βέβαια, ο Ραούλ έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, πιο σοβαρό και τη θέση την πήρε με την αξία του.


Από την άλλη, ο Οσκαρ που είχε πολλές συμμετοχές πέρυσι, έχασε τη θέση του, έστω και σαν αναπληρωματικού και βρέθηκε περισσότερο στην κερκίδα παρά όπου αλλού…


Με την έλευση του Ζίκο λοιπόν στον Ολυμπιακό, είναι ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύουν οι δύο Ισπανοί παίκτες:



Μπράβο: «Θα μας βελτιώσει όλους»


«Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας στη συνέχεια για να μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που ζητάει.
Θα προσπαθήσει να μας κάνει καλύτερους και ελπίζουμε να τα καταφέρει. Εχει τη δική του φιλοσοφία που είναι πιο επιθετική και μακάρι να γίνουν όλα καλύτερα», δήλωσε ο Μπράβο και πρόσθεσε:

«Θα ξεκουραστούμε τώρα στο ρεπό και θα επιστρέψουμε για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς στη συνέχεια. Ηταν ένα δύσκολο διάστημα για μας, αλλά ευτυχώς τα πήγαμε πολύ καλά».


Οσον αφορά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τόνισε: «Ημασταν αρκετά καλοί με τον Λεβαδειακό. Καλύτεροι σίγουρα στον επιθετικό τομέα από άλλα ματς. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ.
Ηταν δύσκολο να το καταφέρουμε, διότι το γήπεδο ήταν κακό. Νικήσαμε και το γήπεδο σ' αυτό το ματς. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι τέτοια ματς κρύβουν παγίδες.
Ευτυχώς όμως βάλαμε γρήγορα τα γκολ και ηρεμήσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες για να περάσουμε τον Παναθηναϊκό και να φτάσουμε στον τίτλο που τον θέλουμε πάρα πολύ».


Οσκαρ: «Με είχε ξεγράψει ο Κετσπάγια»


Ο Οσκαρ μίλησε για τον παραγκωνισμό του, αλλά και για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση:

«Ηταν ό,τι χρειαζόμουν αυτή τη στιγμή. Νιώθω πολύ καλά που έπαιξα επιτέλους. Αισθάνομαι κι εγώ ότι πήγα καλά. Επαιξα αριστερά, αλλά δεν ήταν πρόβλημα. Δεν μ' ένοιαξε. Εκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα κι από κει.
Να παίζω θέλω και να δείχνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είτε αριστερά, είτε δεξιά, είτε στον άξονα, εγώ θα προσπαθώ για το καλύτερο που μπορώ.

Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να δείξω ότι είμαι κι εγώ εδώ. Και θέλω και μπορώ να βοηθήσω. Ο προηγούμενος προπονητής δεν με υπολόγιζε, με είχε ξεγράψει. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μένα. Ημουν πικραμένος.
Τι αλλάζει τώρα με τον Ζίκο; Προφανώς, το ότι παίζω επιτέλους. Φαίνεται να με υπολογίζει. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα για μένα. Εγώ εδώ θα είμαι και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες