Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ:''ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕ''...


Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκε στο σύνδεσμο Ελλήνων φίλων της Γιουβέντους «Gruppo Greco» και τιμήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας για την συνεισφορά του στους «μπιανκονέρι» τις περιόδους 1999-2001.


Πολύ χαμογελαστός ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έφτασε στον σύνδεσμο υπό τα χειροκροτήματα των 30 περίπου φίλων της ιταλικής ομάδας που βρέθηκαν εκεί. Ο Σέρβος παλαίμαχος άσος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του, στους οποίους μάλιστα μοίρασε και αυτόγραφα μόλις τελείωσε η βράβευση.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει απάντησε: «Είμαι περήφανος και έκπληκτος που με κάλεσαν να με τιμήσουν οι φίλαθλοι ενός τόσου μεγάλου κλάμπ. Η Γιουβέντους έχει οπαδούς παντού όπως και στην Ελλάδα και θέλω να του ευχαριστήσω».

Για το αν είναι μεγάλη ομάδα η Γιουβέντους είπε: «Όλες οι ομάδες που έχω αγωνιστεί είναι πολύ καλές αλλά οι μεγαλύτερες είναι ο Ολυμπιακός και η Γιουβέντους».

Ερωτηθείς για τον αν μοιάζουν οι «μπιανκονέρι» με τους «ερυθρόλευκους», τόνισε: «Ναι, μοιάζουνε πολύ εκτός από το χρώμα της φανέλας. Έχουν και οι δύο πολλούς τίτλους και είναι οι καλύτερες ομάδες στην χώρα τους».

Κλείνοντας είπε πως: «Δεν ξεχνάω τίποτα από την «Γιούβε». Θυμάμαι όλα μου τα γκολ όπως και τους σπουδαίους συμπαίκτες που είχα. Όπως οι Ζιντάν, Ντάβιντς αλλά και ο Ντελ Πιέρο».

Ο πρόεδρος του «Gruppo Greco», Βίκτωρας Μοντζέλλι, μίλησε και αυτός για την τιμή που τους έκανε με την παρουσία του στον σύνδεσμο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Αναλυτικά, τόνισε: «Οι πιθανότητες να βρούμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους και έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα είναι ελάχιστες. Είναι πολύ σημαντική και τιμητική η παρουσία του στο σύνδεσμό μας. Περιμέναμε να τελειώσει η περιπέτεια της υγείας του, τον καλέσαμε και αυτός ήταν πολύ πρόθυμος να βρεθεί κοντά μας».

Για την ιδέα δημιουργίας του «Gruppo Greco», είπε: «Αγαπάμε την ομάδα, είχαμε στο μυαλό μας να φτιάξουμε έναν σύνδεσμο και πριν από 5 χρόνια αποφασίσαμε να τον ιδρύσουμε. Έχουμε πραγματοποιήσει περίπου 30 εκδρομές και μετράμε 230 μέλη. Υπάρχουν άλλοι τρεις πυρήνες στην Ελλάδα σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Πάτρα. Ο κύριος σκοπός του συνδέσμου μας είναι να παρακολουθούμε την ομάδα από κοντά κι αν δεν τα καταφέρνουμε μαζευόμαστε όλοι εδώ σε κάθε ματς και βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα»

Για τον αν σκέφτονται να καλέσουν κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή στον σύνδεσμο τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο να έρθει κάποιος παίκτης από την Ιταλία, αλλά έχουμε ήδη σκεφτεί να τιμήσουμε τον Ένζο Μαρέσκα, όπως και τον Όλοφ Μέλμπεργκ οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» στο παρελθόν και τώρα αγωνίζονται στη χώρα μας».

Να σημειωθεί πως εκτός από την τιμητική πλακέτα για τη θητεία του στη Γιουβέντους, ο Σέρβος πήρε και μία μπλούζα του συνδέσμου με τυπωμένο στην πλάτη το όνομά του. Επίσης έγινε και το 4ο V.I.P μέλος του «Gruppo Greco» μετά τους Μισέλ Πλατινί, Μαρτσέλο Λίπι και Σάντρο Καμπάνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες