Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Οι συγκλονιστικές καταθέσεις Ρήγα – οικιακής βοηθού

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου. Στο δικαστήριο προσήλθαν για να καταθέσουν ο Αλέξανδρος Ρήγας, η οικιακή βοηθός του αδικοχαμένου ηθοποιού, Λουίζα Μπεκίρη και η Χρύσα Ρώπα.




Οι καταθέσεις του στενού φίλου του Νίκου Σεργιανόπουλου, Αλέξανδρου Ρήγα, αλλά και της υπηρέτριάς του, ήταν πραγματικά συγκλονιστικές. Ο ηθοποιός μίλησε για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλου αλλά και την επαγγελματική τους σχέση. Συναισθηματικά φορτισμένος ο Αλέξανδρος Ρήγας, είπε ενώπιον των δικαστών πως ο Νίκος ήταν πολύ καλός φίλος και γλυκύτατος άνθρωπος. Τόνισε πως την περίοδο 1997 – 2002 έμενε σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι του, ενώ όταν σταμάτησαν την επαγγελματική τους σχέση δεν είχαν καμία επαφή. Οι δυο άντρες, λίγο πριν την δολοφονία του ηθοποιού, επικοινώνησαν μέσω μηνύματος. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε στείλει μήνυμα στο Αλέξανδρο Ρήγα και του ζητούσε βοήθεια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η αδερφή του. Ο στενός φίλος του αδικοχαμένου ηθοποιού, κοίταξε μόνο μια φορά στα μάτια τον Γεωργιανό που κατηγορείται για τον φόνο του Σεργιανόπουλου. Εκείνος είχε σκυμμένο το κεφάλι.

Με κλάματα η Λουίζα Μπεκίρη, η οικιακή βοηθός που βρήκε δολοφονημένο τον ηθοποιό μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι, μίλησε στο δικαστήριο για τον «πατέρα» της, έτσι αποκαλούσε τον ηθοποιό. Συντετριμμένη περιέγραψε την κατάσταση που επικρατούσε στο διαμέρισμα όταν άνοιξε την πόρτα το πρωινό της 4ης Ιουνίου του 2008, όλα όσα ακολούθησαν αλλά και όλα όσα έζησε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Ήταν ένας άγγελος. Όταν είχα πρόβλημα, έτρεχε για εμένα. Δε με πρόσβαλλε ποτέ. Ποτέ δε μου είπε «όχι». Ήταν σαν πατέρας μου», είπε με δάκρια στα μάτια η οικιακή βοηθός στους δικαστές.

Σήμερα κηδεύτηκε στη Δράμα η Ευρυδίκη Παπαθεοδώρου, η αδερφή του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία έφυγε από τη ζωή «χτυπημένη» από την επάρατο νόσο. Η αγαπημένη αδερφή του ηθοποιού, «έφυγε» με ένα μεγάλο παράπονο, να δει τον δολοφόνο του αδερφού της να καταδικάζεται.

Τραγική φιγούρα η μητέρα τους, η οποία έχασε και τα δυο της παιδιά μέσα σε ενάμισι χρόνο. Ακόμη δεν γνωρίζει πώς έφυγε από τη ζωή ο μοναχογιός της. Της έχουν πει πως πέθανε στον ύπνο του.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες