Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Μουρίνιο: Στα άκρα με τον Τύπο


Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο ιταλικός Τύπος τα αποτελέσματα της Ίντερ στο Champions League δεν αρέσει στον Ζοζέ Μουρίνιο...

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσφορία του, σε πρόσφατες δηλώσεις. Ο τεχνικός των «νερατζούρι» κατηγόρησε τον ιταλικό Τύπο πως αντιμετωπίζει διαφορετικά την ομάδα του από ότι τη Γιουβέντους.

Χαρακτηριστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Δεν με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχουμε πετύχει νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια του Champions League. Βέβαια, όταν μιλάμε για εμάς, εφτά παιχνίδια παρουσιάζονται σαν να είναι εβδομήντα. Όταν όμως κάποιοι άλλοι δεν νικάνε για έξι συνεχόμενους αγώνες, μοιάζει να είναι ένας ή δύο».

Στην συνέχεια, υπογράμμισε: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον και δεν με ενοχλεί. Μια ισοπαλία μας απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου παρουσιάζεται σαν καταστροφή, ενώ όταν οι άλλοι δεν νικάνε ένα μέτριο αντίπαλο, φαίνεται σαν αριστούργημα. Δεν είμαι αυτός που γράφει ή αποφασίζει, εσείς οι δημοσιογράφοι είστε έξυπνοι και καλοί στη δουλειά σας».



.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες