Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΟΤΑΜ ΧΑΛΠΕΡΙΝ...



Ο Γιοτάμ Χαλπερίν ήταν ο άτυχος ξένος καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης πήρε την δύσκολη απόφαση να τον "κόψει" από το πρωτάθλημα της Α1. Ο Ισραηλινός γκαρντ πληροφορήθηκε τα νέα μετά το τέλος του αγώνα με την Ορλεάν στο ΣΕΦ και σεβάστηκε απόλυτα την επιλογή του προπονητή του όσο και αν πικράθηκε από το γεγονός. Ο 25χρονος σουτέρ πλέον θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και στο περιθώριο της παρουσίασης της NOVO NORDISK μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης (21:45, ΣΚΑΪ) με την Μάλαγα αλλά και για την επιλογή του "Δράκου".



Για το παιχνίδι με την Μάλαγα σχολίασε: «Πάντα είναι επικίνδυνος αντίπαλος η Μάλαγα στην έδρα της και ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) πάει πολύ καλά στη νέα του ομάδα, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που εξαρτάται και από εμάς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις για να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σύνολο και έτσι πιστεύω ότι, όπως είπα και πριν, παρότι το ματς θα είναι δύσκολο, μετράει πάρα πολύ η δική μας απόδοση».

Για το αγωνιστικό στυλ του Ολυμπιακού: «Αυτή τη σεζόν προσπαθούμε να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας σύστημα, παρότι έχουν μείνει αρκετοί παίκτες από την περυσινή ομάδα στο ρόστερ. Μόλις ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας ειδικά για το ματς με την Μάλαγα θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Μέχρι στιγμής παίζουμε γρήγορα και πιο επιθετικά και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».

Για τον Γιώργο Πρίντεζη: «Πραγματικά μου αρέσει ο Πρίντεζης σαν παίκτης, αλλά και σαν φίλος. Είναι παίκτης-κλειδί για τη Μάλαγα, ήδη έχει κάνει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις και θα πρέπει να τον προσέξουμε. Η ικανότητα του κοντά στο καλάθι και τα αθλητικά του προσόντα μπορούν να αποδειχθούν πρόβλημα, όμως και εμείς έχουμε καλούς παίκτες. Στο κάτω, κάτω ένας παίκτης δεν θα κρίνει το παιχνίδι, παίζει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλαγα».

Για το "κόψιμο" του από την Α1: «Σίγουρα το να παίζω μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα είναι μια κατάσταση στην οποία οφείλω να προσαρμοστώ. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν συμμετέχω στην Α1 θεωρητικά δεν θα με επηρεάσει. Συνεχίζω να προπονούμαι σκληρά και το να παίζουμε μπάσκετ είναι η ζωή μας για μας τους παίκτες. Τώρα που παίζω μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα θα έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στο παρκέ. Υπάρχει σίγουρα θέμα νοοτροπίας για το πως θα χειριστείς αυτή την κατάσταση. Μπορείς να βάλεις το κεφάλι κάτω και να δουλέψεις, ή να θεωρήσεις ότι βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση, κάτι που μπορεί τελικά να βλάψει ολόκληρη την ομάδα. Δεν είμαι, όμως, τέτοιου είδους άνθρωπος, το παιχνίδια της Ευρωλίγκας σου δίνουν ούτως, ή άλλως μεγάλο κίνητρο και θα συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά. Ίσως τώρα που έχω και περισσότερο χρόνο να μπορέσω να βελτιώσω και κάποια πράγματα στο παιχνίδι μου».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες