Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ...


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥ,ΜΑΡΕΣΚΑ,ΖΑΙΡΙ,ΟΣΚΑΡ ΚΑΙ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ...

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Σταντάρ Λιέγης, καθώς με τη νίκη τους κόντρα στους Βέλγους είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση.


Ο Ντουντού ανέφερε σχετικά με το ματς κόντρα στην Σταντάρ: «Τελείωσε η 3η αγωνιστική, έχουμε συγκομιδή έξι βαθμών και πλέον έχουμε αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι και το ξέραμε από την αρχή. Το μυστικό ήταν ότι κρατάγαμε την μπάλα, δεν την πουλάγαμε και επιπλέον είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Παίξαμε έξυπνα και φτάσαμε στη νίκη».

Από την πλευρά του ο Όλαφ Μέλμπεργκ, σχολίασε: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να την πάρουμε στο τέλος. Ακόμα και αν δεν κερδίζαμε σήμερα, δεν θα είχε κριθεί τίποτα για την πρόκριση, αλλά τώρα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε φαβορί για τη δεύτερη θέση».

Ζαϊρί: Να μην ενθουσιαστούμε…

Προσγειωμένος παρά τις δύο νίκες του Ολυμπιακού στον όμιλο παρουσιάστηκε ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά σε όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Το σημαντικό είναι, από ‘δω και πέρα, να μην ενθουσιαστούμε από τον τρόπο που καταφέραμε να πάρουμε σήμερα τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και στα επόμενα παιχνίδια».

Όσκαρ: Η νίκη ήταν πιο γλυκιά

Τελος, ο Όσκαρ Γκονζάλες που ήταν αρκετά καλός ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε: «Το παλέψαμε μέχρι τέλους και δικαιωθήκαμε. Το ζητούμενο ήταν να κερδίσουμε και έτσι όπως πήραμε τη νίκη, σίγουρα ήταν πιο γλυκιά. Το σημαντικό είναι ότι δεν αφήσαμε ούτε λεπτό του αγώνα, το παλέψαμε μέχρι τέλους και τελικά πήραμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλαμε. Τώρα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, με νίκη στο Βέλγιο θα έχουμε περάσει ουσιαστικά στην επόμενη φάση. Οπότε, δεν μας μένει τίποτα από το να πάρουμε τη νίκη στη Λιέγη. Και στο δεύτερο ματς πάμε για το τρίποντο».

Μαρέσκα: Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας

Ο Μαρέσκα ανέφερε από την πλευρά του: «Είχαμε την ψυχή για να πάρουμε αυτό το ματς. Εκεί που κάποιοι θεωρούσαν ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι, εμείς βρήκαμε τη δύναμη και πήραμε το ματς. Μόνο ομάδες σαν τον Ολυμπιακό μπορούν να τα καταφέρουν. Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και γυρίσαμε το ματς. Τώρα, πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Βέλγιο».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες