Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΕΚΑΜ!!!!!!!!!!


Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον David Beckham να ποζάρει με το προσωπικό του στυλ για τις καμπάνιες του διάσημου οίκου μόδας Armani. Τώρα πλέον τη θέση του διάσημου ποδοσφαιριστή πήρε ο έτερος σταρ των γηπέδων Cristiano Ronaldo. Έτσι η φωτογραφία του Αγγλου μεσοεπιθετικού θα κοσμεί... προφυλακτικά!



Πολύ σύντομα πρόκειται να βγει στην αγορά της Ισπανίας, η νέα γραμμή των προφυλακτικών που έχει δημιουργήσει το Μουσείο Thyssen-Bornemisza, το οποίο εδρεύει στη Μαδρίτη, με το πρόσωπο του άσου των Λος Άντζελες Γκάλαξι να απεικονίζεται στο κουτί. Τα συγκεκριμένα προφυλακτικά είναι μέρος της συλλογής του Μουσείου “Δάκρυα του έρωτα”.

Να σημειώσουμε ότι η συσκευασία του προφυλακτικού, η οποία δείχνει τον ποδοσφαιριστή να κοιμάται, είχε παρουσιαστεί αρχικά στη National Portrait Gallery του Λονδίνου, το 2004.

Μετά τα πρώτα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για το πορτρέτο του Beckham στο κουτί των προφυλακτικών, οι υπεύθυνοι του ισπανικού μουσείου τόνισαν: “Δεν βλέπουμε γιατί κάποιος πρέπει να σκανδαλίζετε. Είναι ένας τρόπος να συνδυαστούν τέχνη και υπευθυνότητα”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες