Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΟΡΛΕΝ:"ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟ!"


Ο Ολιβιέ Σορλέν έκανε για ακόμη ένα παιχνίδι πολλή «βρώμικη» δουλειά στη μεσαία γραμμή. Σε ερώτηση για το αν οι δύο συνεχόμενες νίκες επί του Ηρακλή και των Ιωαννίνων αποτελούν μία νέα αρχή, ο Γάλλος διαφώνησε...

«Είχαμε κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3-0 το Λεβαδειακό. Μετά είχαμε κάποια παιχνίδια όπου δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Τώρα κερδίσαμε δύο συνεχόμενα ματς στην έδρα μας, όπως οφείλαμε να κάνουμε και έτσι παραμένουμε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».
Σε ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένος από τη χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Προσωπικά είμαι συνολικά ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ από πέρυσι αλλά και φέτος. Σίγουρα μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα και γι’αυτό όλοι πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς. Εφόσον θέλουμε να μείνουμε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, όπως πέρυσι, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς. Ειδικά μέσα στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να χάσουμε κανένα βαθμό…».
Τέλος για το αν θα μπορούσε να αφιερώσει ένα γκολ στον πρώην πρόεδρο, το Θόδωρο Ζαγοράκη και ένα γκολ στο νέο πρόεδρο το Ζήση Βρύζα, καθώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0, ο Ολιβιέ Σορλέν τόνισε: «Αφού μπορούμε να ευχαριστήσουμε και τους δύο προέδρους, γιατί όχι;», κατέληξε.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες