Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούδας, μίλησε στον Sentra 103,3 και αναφέρθηκε στην παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, του λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση αλλά και για την εποχή μετά ? Ζαγοράκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:




Για την παραίτηση Ζαγοράκη:
«Με στεναχώρησε ιδιαίτερα γιατί δεν γνωρίζω τους προσωπικούς λόγους που επικαλέστηκε. Νομίζω ότι έπρεπε να το σκεφτεί με λίγο πιο μεγάλη ψυχραιμία. Υπήρξαν πολλά γεγονότα και το αποκορύφωμα ήρθε χτες. Αυτός ο άνθρωπος έχει παλέψει εδώ και δύο χρόνια για να φέρει το σωματείο εδώ που είναι αυτή τη στιγμή, σε άλλη τροχιά και νομίζω έχει τα δίκια με το μέρος του».

Για τους λόγους της παραίτησης:
«Δεν μπορώ να απαντήσω για λογαριασμό του Ζαγοράκη. Θα πρέπει να μιλήσω μαζί του. Αυτή τη στιγμή θεώρησε ότι δεν είναι η κατάλληλη για να πει ορισμένα πράγματα. Είχαμε βρεθεί και μιλήσει αρκετές φορές. Ήταν στεναχωρημένος με αρκετά πράγματα από διαφορετικές πλευρές. Ήταν όλα αυτά συσσωρευμένα και ήρθε χτες αυτή η έκρηξη. Ένας άνθρωπος που έχει μία τέτοια θέση σε ένα σωματείο δεν θα πρέπει να κρίνεται τόσο αυστηρά από τα Μέσα Ενημέρωσης. Ο χαρακτήρας του Θοδωρή ήταν άλλος μέσα στο γήπεδο και είχε διαφοροποιηθεί πολύ όταν άρχισε να ασχολείται με τα διοικητικά. Έβλεπα ότι είχε μπει πλέον στο άλλο επίπεδο, στην πλευρά της διοίκησης και αυτό τον τρέλαινε».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ στην μετα-Ζαγοράκη εποχή:
«Ο Θοδωρής δρομολόγησε κάποια πράγματα. Αν έχει αυτή τη συνέχεια οποιαδήποτε διοίκηση αναλάβει με έναν αξιόλογο άνθρωπο στην ηγεσία, όλοι θα τον πιστέψουν και θα τον στηρίξουν. Σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο Θοδωρής κατάφερε και προχώρησε αρκετά πράγματα».

Για το αν νιώθουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ πληγωμένοι και προδομένοι:
«Πληγωμένοι μπορούν να αισθάνονται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αλλά όχι προδομένοι. Δεν ξέρω κατά πόσο οι συνεργάτες του προσπάθησαν να του πουν ότι είναι παράλογο να πάρει αυτή την απόφαση και πρέπει να συνεχίσει το έργο του. Δεν ήθελε πολύ για να μπει ο ΠΑΟΚ στον δρόμο που ήθελε ο Θοδωρής».

Για το αν θα αναλάμβανε την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Όχι. Ευθαρσώς. Δεν έχω την ευχέρεια για να αναλάβω ένα τέτοιο πόστο, να αφοσιωθώ και να δώσω το εκατό τοις εκατό που μπορώ να δώσω. Κάθε άνθρωπος αφήνει μία παρακαταθήκη και κάποια θεμέλια. Ο Θοδωρής το έκανε αυτό. Μπορούν επάνω σε αυτό που έχτισε να προχωρήσουν οι συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Ευτυχώς ο Θοδωρής ήθελε κάποια πράγματα να λειτουργούν διαφορετικά άσχετα αν δεν το καταλάβαινε ο κόσμος αυτό».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες