Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αρη σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ. Στο "παλατάκι" της Πυλαίας, λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 9μ.μ. του Σαββάτου οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους για πρώτη φορά φέτος και η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανταγωνιστικός.


Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε: "Είναι ένα ντέρμπι και πάντα ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ - ʼρη εξιτάρει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη, εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε πολύ αυτό το παιχνίδι, όπως θα θέλει και ο ʼρης. Εχουμε προετοιμαστεί για να κερδίσουμε, αν και πολλά πράγματα ίσως και να μην τα ξέρουμε γιατί έχει αλλαγές ο ʼρης, έχει κάνει και αλλαγές παικτών και έχει γεμάτο και καλό ρόστερ. Έχει σε όλες τις θέσεις παίκτες, που στο παρελθόν ήταν βασικές μονάδες στις ομάδες που ήταν. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον ʼρη. Το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο δεν είναι δείγμα των δυνατοτήτων μας, γιατί παίξαμε πολύ άσχημα και τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Και δεν είναι δυνατό να δούμε ξανά τόσο άσχημο πρόσωπο. Οσο περνάει ο καιρός βελτιώνονται και οι παίκτες και η ομαδικότητά μας. Ελπίζουμε ότι αύριο παρά το γεγονός ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι, οι παίκτες μας θα είναι πολύ πιο έτοιμες για να αντιμετωπίσουν τον ʼρη. Σε αυτό το παιχνίδι αλλάζει όλη η ψυχολογία των παικτών, υπάρχουν βέβαια πολλοί ξένοι παίκτες κι αυτό αλλοιώνει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, αλλά ακόμη κι έτσι, νομίζω ότι οι παίκτες ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά και ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα βοηθήσει την ομάδα μας σε αυτό τον τομέα".

Ο Φώτης Κατσικάρης από την πλευρά του σχολίασε: "Εμείς με τις αλλαγές που έχουν γίνει είμαστε λίγο πίσω όσον αφορά το δέσιμό. Παίζουμε εκτός έδρας, είναι ντέρμπι αλλά δεν είναι φρόνιμο να κάνουμε προγνωστικά. Το ότι εμείς πάμε για να κερδίσουμε είναι δεδομένο. Ο Χατζηβρέττας έκανε για πρώτη φορά μαζί μας χθες, θέλω σαν προπονητής να είναι κοντά στο 100% όταν επανέρχεται ένας παίκτης και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ρισκάρουμε μία υποτροπή. Δεν θα είναι 100% αλλά θα είναι μαζί μας κι ελπίζω να μας βοηθήσει. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από μία άσχημη ήττα, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στο παιχνίδι. Να μη δώσουμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να τρέξει γιατί το κάνει οργανωμένα και σωστά. Να ελέγξουμε το ρυθμό να μην κάνουμε λάθη, να μην δώσουμε δικαίωμα να τρέξει. Έχει καλό και έμπειρο φροντ λάιν πρέπει να γίνει ομαδική δουλειά και σε αυτό τον τομέα, αλλά και το πως θα περιορίσουμε το παιχνίδι τους μέσα στη ρακέτα. Είναι σημαντικό να πάμε καλά και στα ριμπάουντ. Ένα κομμάτι είναι η άμυνά μας, σε αυτά τα παιχνίδια άλλωστε, η άμυνα θα αποφασίσει το τελικό αποτέλεσμα. Η επίθεσή μας είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό είναι λίγο περίεργο γιατί συνήθως την άμυνα φτιάχνεις πιο γρήγορα. Δεν θέλω να κάνουμε ξανά τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό και τα οποία μας στοίχισαν το παιχνίδι”.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες