Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τα ζώδια της εβδομάδας


Μάθετε αναλυτικά τα ζώδια που θέλετε για την εβδομάδα αυτή



21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΡΙΟΣ
Έχετε κάνει πολλές προσπάθειες να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή και αυτή θα είναι µια πολύ σηµαντική περίοδος. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαµένες – ιδιαίτερα αν σας κάνουν πρόταση για µια συνεργασία, µην αρνηθείτε, γιατί εκ πρώτης όψεως δεν θα σας αρέσει, αλλά τελικά θα δείτε ότι είναι κοµµένη και ραµµένη στα µέτρα σας. Μια φιλική σχέση που µπορεί να εξελιχθεί ξαφνικά σε ερωτική θα σας εντυπωσιάσει µε το πάθος των συναισθηµάτων που θα βγουν ξαφνικά από µέσα σας. Μια απρόσµενη εύνοια στα οικονοµικά θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας.

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθετε περίεργα γιατί όλα γύρω σας αλλάζουν και εσείς δεν εννοείτε να το καταλάβετε. Αν συνεχίσετε να σκέφτεστε όπως στο παρελθόν και πρέπει να προσθέσετε τα νέα δεδοµένα, θα έχετε δυσκολίες προσαρµογής, τουλάχιστον γιʼ αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα στα θέµατα της καριέρας, γιατί πιστεύετε ότι κανένας δεν µπορεί να σας καταλάβει. Γιʼ αυτό, υπάρχει πιθανότητα να κάνετε ακόµα και κινήσεις υπερβολής και πανικού. Ένας πολύ δηµιουργικός και καλλιτεχνικός Ζυγός θα σας βοηθήσει στον εργασιακό σας χώρο. Τολµήστε να κάνετε όλα σας τα καλλιτεχνικά όνειρα πραγµατικότητα.

21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα σύννεφα έχουν σταµατήσει να σας κρύβουν τον Ήλιο κι εσείς επιτέλους χαµογελάτε, κάτι που επιθυµείτε εδώ και πολύ καιρό. Όλα τα καλά µπορεί να σας έρθουν ξαφνικά και εσείς πρέπει να προετοιµαστείτε. Ένα καινούργιο επαγγελµατικό ξεκίνηµα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα, γιατί η δύναµή σας ήταν εγκλωβισµένη τόσα χρόνια και τώρα µπορείτε να ξαναβάλετε τα πράγµατα σε τάξη. Θα έχετε όµως το κέφι και την αισιοδοξία να κάνετε αυτό που θέλετε, αφού θα δείτε ότι ο ορίζοντας είναι πλέον ανοιχτός. Ο έρωτας καλά κρατεί, και τώρα θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε το αίµα σας πίσω για οτιδήποτε σας έχει στενοχωρήσει στο παρελθόν. Η τύχη θα ευνοεί όλες σας τις σχέσεις.

22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονοµικά σας θα σας απασχολήσουν για τα καλά, γιʼ αυτό µερικοί από εσάς δεν θα αρκεστείτε στις κλασικές µεθόδους εξοικονόµησης χρηµάτων. Μάλλον θα ενδώσετε σε παιχνίδια ρίσκου και τζόγου, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η τύχη δεν θα είναι µε το µέρος σας για πολύ ακόµη. Μέσα στο σπίτι σας κάνετε αλλαγές, γιατί έχετε τη διάθεση να οµορφύνετε το περιβάλλον σας αλλά και τον προσωπικό σας χώρο. Όµως, δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί θα φύγετε έξω από το παράθυρο µαζί µε τα οικονοµικά σας. Ένας Υδροχόος εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την καρδιά ή το µυαλό σας. Πρέπει να λάβετε τα µέτρα σας και να µην αφήνετε βαριά συναισθήµατα να σας χαλάνε τη διάθεση.

23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΕΩΝ
Είναι µια πολύ καλή περίοδος για εσάς. Τα προβλήµατα του παρελθόντος αρχίζουν σιγά σιγά και φαίνονται µακρινά. Κάνετε πολλά ανοίγµατα σε επίπεδο συνεργασιών, και από ένα ταξίδι θα µείνετε πολύ ικανοποιηµένοι γιατί θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας στηρίξει σε θέµατα καριέρας. Στον εργασιακό σας χώρο µπορεί να έχετε κάποιες ξαφνικές ανατροπές, οι οποίες όµως θα σας βγουν τελικά σε καλό. Ένας Αιγόκερως θα παίξει πολύ σηµαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού θα σας δείξει µε τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο πώς να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να βάλετε στόχους που θα σας αναδείξουν κοινωνικά.

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι φίλοι θα παίξουν σηµαντικό ρόλο στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να βγείτε από κάποια προσωπικά αδιέξοδα, κυρίως συναισθηµατικού περιεχοµένου. Οι γεννηµένοι το τρίτο δεκαήµερο περνάτε τις τελευταίες δυσκολίες και τα εµπόδια που σας βάζει ο Κρόνος, πριν φύγει από το ζώδιό σας. Μια ξαφνική ανατροπή που θα έχετε στις συνεργασίες ή στις στενές σας σχέσεις θα σας χαλάσει τη διάθεση και θα σας βάλει να ψάξετε σε νέες κατευθύνσεις. Μια οικονοµική βοήθεια που σχετίζεται µε το εξωτερικό θα σας ενισχύσει αρκετά και θα πάρετε ανάσα, κάτι που έχετε ανάγκη άµεσα.

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΖΥΓΟΣ
Είναι µια από τις καλύτερες εποχές για εσάς, και η Αφροδίτη, που βρίσκεται στον Ζυγό, σας φέρνει µεγάλη τύχη αλλά και γοητεία. Ιδιαίτερα όσοι αντιµετωπίζετε προβλήµατα στις προσωπικές σας σχέσεις θα έχετε µια εξοµάλυνση σε όλα τα ζητήµατα. Από την άλλη, η φιλαρέσκειά σας µπορεί να αυξηθεί, αφού θα αισθανθείτε την ανάγκη να βελτιώσετε την εµφάνισή σας. Όµως, το πιο σηµαντικό είναι η αλλαγή που θα συντελεστεί µέσα σας, αφού θα νιώθετε την τάση να ανοίξετε την καρδιά σας σε όλους. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε καταστάσεις από το παρελθόν, αλλά και να πετάξετε από πάνω σας όλα αυτά που σας βαραίνουν και σας χαλούν τη διάθεση.

24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπαίνετε σε µια πολύ ανταγωνιστική περίοδο και θα πρέπει είστε έτοιµοι για όλα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δραστηριοποιηθείτε, αλλά µην αφήσετε το πάθος και τη ζήλια να σας κατακλύσουν, γιατί µπορεί να χάσετε το παιχνίδι κάνοντας υπερβολές. Μέσα στον εργασιακό χώρο θα δηµιουργηθούν εντάσεις, γιατί θα πρέπει εσείς να είστε διατεθειµένοι να διαγράψετε κάποια πράγµατα που τα θεωρούσατε δεδοµένα. Αυτό θα είναι θετικό όµως για µια καινούργια κατάσταση, η οποία ήδη διαµορφώνεται και θα είναι αναγκαία για την περαιτέρω εξέλιξή σας. Μυστικές συζητήσεις αλλά και παρασκήνιο από κάποιους φίλους σας µπορεί να σας αναστατώσουν.

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους, η ζωή σας αλλάζει και µαζί µε αυτή βελτιώνεται και η διάθεσή σας. Η αισιοδοξία επιστρέφει στη ζωή σας. Βλέπετε ότι υπάρχει φως στο τούνελ και νιώθετε ότι η τύχη επανέρχεται. Επειδή είναι η καινούργια σας ευκαιρία, είναι βέβαιο ότι δεν θα κάνετε τα λάθη του παρελθόντος, αλλά θα κινηθείτε τελείως διαφορετικά και θα επιτέλους θα µπορέσετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Θα παρουσιαστούν πολλές επαγγελµατικές ευκαιρίες, µέσω συνεργασιών και προτάσεων που µπορεί να προέλθουν από παλιές επιτυχηµένες σχέσεις και εσείς πρέπει να τις αρπάξετε. Στα οικονοµικά σας θα παρουσιαστεί σηµαντική ανάκαµψη που προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον ή ακόµα και από µια δουλειά που θα κλείσει ο σύντροφός σας και θα επωφεληθείτε κι εσείς.

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ζωή σας οµορφαίνει και ήρθε η ώρα να αφήσετε για λίγο τις υπερβολικές υποχρεώσεις που νιώθετε και να κοιτάξετε να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας µε δηµιουργικό τρόπο. Είναι κάτι που θα πετύχετε είτε βελτιώνοντας την εµφάνισή σας είτε αγοράζοντας καινούργια ρούχα, που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση, είτε ξεκινώντας ένα χόµπι που θα σας ξαλαφρώσει για λίγο από τα πολλά βάρη. Μια συναισθηµατική σχέση, που µπορεί να ξεκινήσει από το εξωτερικό, θα σας κάνει να ζείτε περισσότερο µε τη φαντασία, κάτι που µάλλον το έχετε ανάγκη. Οι συνεργασίες και οι επαφές µε το ζώδιο του Λέοντα θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας για να κάνετε πιο δηµιουργικά πράγµατα.

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ζείτε µια πολύ αρµονική περίοδο και επιθυµείτε να κάνετε πράγµατα για τους άλλους. Η τύχη είναι µε το µέρος σας. Η ανανέωσή σας θα είναι εµφανής σε όλους και αυτό θα ανεβάσει τη χαµένη σας αυτοπεποίθηση. Σταµατήστε να θέλετε να είστε κυρίαρχοι των καταστάσεων, και ιδιαίτερα µέσα στην οικογένειά σας. Μη δίνετε την εντύπωση ότι µπορούν οι άλλοι να βασιστούν πάνω σας ακόµα και για τα πιο απλά θέµατα, γιατί θα σας κουράσει και θα γυρίσει µπούµερανγκ. Η επιστροφή ενός παλιού έρωτα θα σας αναστατώσει, αλλά πρέπει να κρατήσετε τις σωστές αποστάσεις για να µην κινδυνεύσουν οι ισορροπίες σας.

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΙΧΘΥΕΣ
Παρόλο που έχετε τις κλειστές σας, περνάτε µια χαρά και δεν έχετε σκοπό να εγκαταλείψετε εύκολα την αποµόνωσή σας, γιατί νιώθετε ότι µε αυτόν τον τρόπο προστατεύεστε περισσότερο απʼ ότι άλλες φορές, αλλά κάνετε και τις επαφές που µόνο εσείς θέλετε. Ένα ιδιαίτερο Λιοντάρι που µπήκε στη ζωή σας θα σας µάθει να είστε σταθεροί και να µην αλλάζετε συνεχώς γνώµη. Ο Κρόνος βάζει τις τελευταίες πινελιές δυσκολίας, αλλά τώρα έχετε συνηθίσει τόσο πολύ από τα χτυπήµατα, που θα σας φανεί παιχνιδάκι. Οι γεννηµένοι την τελευταία µέρα του ζωδίου σας είστε στην κόψη του ξυραφιού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες