Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ


Η Οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού, στην πολυκατοικία, όπου διαμένει η Μαριέττα Γιαννάκου με προκήρυξη της σε ιστοσελίδα εναλλακτικής ενημέρωσης...

Στην προκήρυξη η οργάνωση ασκεί κριτική στο εκπαιδευτικό σύστημα και τη μεταρρύθμιση της Μαριέττας Γιαννάκου και στις επιλογές του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη , ενώ αφιερώνει την ενέργεια στους δυο προφυλακισθέντες για την υπόθεση της γιάφκας στο Χαλάνδρι.
O αυτοσχέδιος ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη, λίγο πριν τις 04.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Λίγη ώρα νωρίτερα οι τρομοκράτες είχαν κάνει προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία και το Alter.
Από την έκρηξη, πάντως, δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Η κα Γιαννάκου μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία. «Λυπάμαι όλους αυτούς που είναι μηδενιστές και δεν υπολογίζουν τίποτε, ενώ μισούν τους πάντες και τα πάντα. Αυτό θέλει στρατηγική αντιμετώπιση χωρίς πολλές κουβέντες», είπε η κα Γιαννάκου



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες