Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και πιθανώς στην Κρήτη με βαθμιαία βελτίωση προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.




Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη δυτική Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών, κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Από το απόγευμα βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ και στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μονό πρόσκαιρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες