Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ...


Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών αποχώρησε τελικά από το όμιλο του Τσαλεντζ Καπ που φιλοξενεί η ομάδα Πρίλεπ της ΠΓΔΜ καθώς οι αθλήτριες του συλλόγου των Σκοπίων, στον πρώτο αγώνα τους κόντρα σε ουκρανική ομάδα, είχαν στα σορτσάκια τους τον ήλιο της Βεργίνας παρά τις συστάσεις που είχαν γίνει από ελληνικής πλευράς.

Επίσης ο ήλιος της Βεργίνας είχε τοποθετηθεί και στο κέντρο του γηπέδου με τους ιθύνοντες της ομάδας ότι αυτό συνέβη για... διαφημιστικούς λόγους (λογότυπο χορηγού εταιρίας).

Τελικά αποφασίστηκε να αποχωρήσει η ομάδα από τη διοργάνωση και εφόσον τιμωρηθεί θα προσφύγει στα αρμόδια αθλητικά δικαστικά όργανα.



«Είχαν ατόφιο το σήμα της Βεργίνας»

Ο γενικός διευθυντής της ΟΧΕ, Γιάννης Καρανάσος, μίλησε στον «Sentra 103,3» για το περιστατικό και εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης καθώς και τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει η ελληνική ομοσπονδία.

Για την αποχώρηση της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου:
«Το σωματείο περίμενε μέχρι την ώρα του αγώνα να δει κατά πόσο θα συμμορφωθούν. Αυτό δεν έγινε. Στον προηγούμενο αγώνα που έπαιξαν εκτός του χορηγού εμφανίστηκαν με ατόφιο το σήμα της Βεργίνας. Οι άνθρωποι του σωματείου έδωσαν μια διαμαρτυρία στον κομισάριο και αποχώρησαν».

Για τις επόμενες κινήσεις της Ομοσπονδίας:
«Από Δευτέρα η ελληνική Ομοσπονδία θα στηρίξει τα σωματεία γιατί προβλέπονται ποινές και πρόστιμα αν αποχωρήσουν σωματεία από Ευρωπαϊκό αγώνα. Θα κανονίσουμε την υπερασπιστική γραμμή αναλόγως. Είχαμε ενημερώσει πως αν παίξουμε με ομάδες από τα Σκόπια και προβάλουν τις δικές τους διεκδικήσεις θα αποχωρήσουμε. Είχαμε πει ότι οι ελληνικές ομάδες δεν παίζουν. Είχε γίνει και προφορική ενημέρωση εκτός του εγγράφου».

Για τη στάση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας:
«Είπαν ότι θα ενημερώσουν τους ανθρώπους στη διοργάνωση να έχουν το νου τους. Τελικά αποδέχτηκαν ότι το σύμβολο που περιείχε το αστέρι της Βεργίνας ήταν το λογότυπο του χορηγού της ομάδας. Από τη στιγμή που θεώρησαν κάτι τέτοιο δεν μπορούσαν να τους υποχρεώσουν να το αφαιρέσουν».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες