Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ!


Δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά δεδομένα, αυτό που συνέβη στην αναμέτρηση του Φοίβου Κρεμαστής με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, καθώς ο πρώτος βοηθός διαιτητή Μανώλης Παπαγιαννίδης άνοιξε διάλογο με την εξέδρα και μάλιστα σε... υβριστικό τόνο.
Ο Κατσιδώνης(ο διαιτητης του αγωνα) τα έγραψε όλα αναλυτικά και μάλιστα ο βοηθός Παπαγιαννίδης υπέγραψε κανονικά το Φ.Α. και πλέον καλείται σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το πως κατέγραψε το θέμα η εφημερίδα Ροδιακή:


«Πρωταγωνιστής του απίθανου περιστατικού είναι ο Μανώλης Παπαγιαννίδης, που ήταν ο πρώτος βοηθός του Βαγγέλη Κατσιδώνη στο επίμαχο παιχνίδι της Κρεμαστής. Κάποια στιγμή ο άνθρωπος δεν άντεχε να ακούει τα «γαλλικά» με τα οποία τον «στόλιζαν» από την εξέδρα και εξερράγη, απαντώντας τόσο δυνατά, που άκουσαν οι πάντες. Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο Βαγγέλης Κατσιδώνης κατέγραψε την συμπεριφορά τόσο των οπαδών, όσο και του συνεργάτη του στο Φύλλο Αγώνα και ο Παπαγιαννίδης δεν είχε κανένα πρόβλημα να το αποδεχθεί και να συνυπογράψει. Αυτός είναι και ο λόγος που καλείται σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες