Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΝΕΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛ ΣΜΙΘ


Την Τετάρτη το πρωί ο πρώην σωματοφύλακας της Άννα Νικόλ Σμιθ κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου για όλα όσα συνέβησαν λίγες ημέρες πριν από το θάνατό της. Ο Μόρις Μπράιτχοπτ μαζί με τη σύζυγό του, τη νοσοκόμα της Σμιθ, ήταν δύο άνθρωποι που παρακολούθησαν τις τελευταίες μέρες του πρώην μοντέλου από κοντά.




Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα κατέθεσε ο σωματοφύλακας, καθώς επιβεβαίωσε με λεπτομερή περιγραφή ότι ο δικηγόρος Χάουαρντ Στερν –που διεκδικούσε την πατρότητα της Ντανιελίν, προφανώς γιατί η μικρή ήταν η μοναδική κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας της Σμιθ- βοηθούσε την Σμιθ να παίρνει ναρκωτικά, την περίοδο που ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι. Συγκεκριμένα ο Μπράιτχοπτ κατέθεσε ότι 4 μήνες πριν από το θάνατό της είδε τον Στερν να λιώνει ένα Valium και να το χορηγεί στη Σμιθ με ένα κουτάλι.Συνέχισε λέγοντας ότι αυτό δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, καθώς κατά καιρούς το μοντέλο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση παρακαλούσε το δικηγόρο της για ναρκωτικά. «Μετά το θάνατο του γιου της, τρεις μέρες αφού είχε φέρει στον κόσμο την Ντανιελίν, η Άννα ζήτησε από το Χάουαρντ να της δώσει ναρκωτικά. Αυτός, επειδή η Σμιθ δεν μπορούσε να καταπιεί χάπια, πήρε το Valium, το διέλυσε σε ένα κουτάλι, έβαλε το υγρό σε μια σύριγγα και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα χορήγησε το φάρμακο στην Άννα. Γνωρίζω πως ο Στερν έδινε με τον ίδιο τρόπο φάρμακα στην Άννα 4 με 5 φορές την ημέρα από την ημέρα που πέθανε ο γιος της», είπε χαρακτηριστικά ο σωματοφύλακας.



Φαίνεται όμως πως τόσο ο Στερν όσο και οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοί του, επιμένουν στο ότι είναι αθώοι προσάπτοντας κατηγορίες στη γειτόνισσα της Σμιθ, Κριστίν Ερόσεβιτς, που είναι γιατρός, λέγοντας πως αυτή ήταν που προμήθευε την 39χρονη Σμιθ με ναρκωτικά και παυσίπονα. Ο Στίβεν Σάντοου, δικηγόρος υπεράσπισης, δήλωσε εκτός δικαστηρίου: «Η μόνη ένεση που έκανε ο Χάουαρντ στην Άννα ήταν βιταμίνη Β12 και όχι παυσίπονα, την αγαπούσε και δεν θα της έκανε ποτέ κακό. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που επικοινωνούσε τακτικά με τους γιατρούς της, θέλοντας να σιγουρευτεί πως της συνταγογραφούν τα σωστά φάρμακα. Ήταν πάντα στο πλευρό της Άννα και ήλπιζε πως η ίδια θα καταλάβαινε ότι πρέπει να παίρνει τα φάρμακά της με τον ενδεδειγμένο τρόπο και όχι αυθαίρετα». Στα παραπάνω, ο Σάντοου πρόσθεσε ότι η Άννα δεν μπορούσε να συνέλθει μετά το θάνατο του γιου της ενώ τόνισε ότι η συμπεριφορά του σωματοφύλακά της είναι ανήθικη, καθώς –σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του - ο Μπράιτχοπτ άλλαξε την κατάθεσή του καθώς έλαβε μεγάλο χρηματικό πόσο.



Όσον αφορά την απάντηση της Κριστίν Ερόσεβιτς στις κατηγορίες που προσπαθεί να τις προσάψει η υπερασπιστική γραμμή του Στερν, απάντησε μέσω του δικηγόρου της λέγοντας: «Η πελάτισσά μου ενδιαφερόταν για την Άννα, δεν θα της έκανε ποτέ κακό. Με τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Σμιθ, η Κριστίν ήταν το πιο κατάλληλο άτομο για να τη βοηθήσει. Και αυτό έκανε».







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες