Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...


Μετά τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, ο Γιώργος Ανατολάκης κυριαρχεί και στα… βουλευτικά κορτ! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού εκλέχτηκε στη Β' Πειραιά με το ΛΑ.Ο.Σ.!




Το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη κράτησε με ευκολία την έδρα που είχε στη δεύτερη περιφέρεια του Πειραιά και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία εκλέχθηκε ο Γιώργος Ανατολάκης στην πρώτη του απόπειρα στο πολιτικό "γήπεδο".

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας συγκέντρωσε τουλάχιστον 1000 περισσότερες ψήφους από τη Δήμητρα Αράπογλου που ακολουθεί από την πλευρά του ΛΑ.Ο.Σ. Ο "Ανατόλ" συγκέντρωσε περισσότερους από 4.200 σταυρούς (απομένει ένα τμήμα) και βεβαίως δεν τίθεται ζήτημα για την επιτυχία.

Εντελώς συμπτωματικά, μάλιστα, στους καταλόγους της Βουλής και λόγω ονομαστικής σειράς, θα είναι… τρίτος κατά σειρά πίσω από τον Αβραμόπουλο και τον Νάσο Αλευρά. Μία νέα σελίδα λοιπόν για τον Γιώργο Ανατολάκη που σαφώς κέρδισε ψήφους από το ένδοξο παρελθόν του στον Ολυμπιακό και μεταξύ των γειτονιών που λατρεύουν την ομάδα περισσότερο και από κάθε επαγγελματία πολιτικό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες