Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΛΕΝΤΕΣΜΑ...


Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Οι ακατονόμαστοι βρίσκονται στην κορυφή, αλλά ο Θρύλος ξέρει πολύ καλά πως να κατακτά τίτλους. Έχει τον τρόπο της η ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μόνιμη βάση στην κορυφή της Ελλάδας. Ο Κριστιάν Λεντέσμα αποτελεί φέτος ένα από τα βασικά όπλα του Ολυμπιακού για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Ο Αργεντινός βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Puma για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό τους Πειραιώτες.



Ο "λύκος", λοιπόν δεν έδειξε να ανησυχεί και ιδιαίτερα και για το φετινό πρωτάθλημα και θεωρεί ότι η ομάδα έχει δύο όπλα στα χέρια της που κάνουν την διαφορά. Το ένα είναι η καρδιά του πρωταθλητή και το άλλο το γήπεδο Καραϊσκάκη. "Η καρδιά του πρωταθλητή και το πνεύμα νικητή που διακρίνει την ομάδας μας είναι τα μεγάλα μας ατού. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη και έχουμε μια πολύ δυνατή και καυτή έδρα που ο κόσμος μας την κάνει ακόμα δυσκολότερη για κάθε αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίσουμε και το φετινό πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε", ήταν τα λόγια του Λεντέσμα που για τους ακατονόμαστους είπε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός φέτος και θα είναι ο βασικός ανταγωνιστής μας για τον τίτλο. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια, πρέπει να δούμε πως θα είναι και στην συνέχεια".

Στην συνέχεια ο Αργεντινός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παίζει ασταμάτητα εδώ και ενάμιση χρόνο. Δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ καλά και ότι δεν φοβάται τους τραυματισμούς. "Νοιώθω πολύ καλά, παρά τα πολλά παιχνίδια, αισθάνομαι δυνατός και θέλω να παίζω δεν έχω πρόβλημα. Δεν φοβάμαι μήπως βγάλω κάποιο τραυματισμό. Είμαι πολύ καλά, νοιώθω δυνατός και πιστεύω πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα".

Παράλληλα ο "λύκος" αναφέρθηκε και στον Ζίκο και για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια όπως έχουν κάνει και αρκετοί συμπαίκτες του. "Ο Ζίκο δείχνει πως είναι πολύ καλός προπονητής και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα όλοι οι παίκτες. Πιστεύω πως θα πάμε καλά μαζί του και θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε σύντομα ακόμα περισσότερο", επισήμανε ο Κριστιάν Λεντέσμα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες