Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ!


Μνήμες από την μαφιόζικη εκτέλεση του Αντρες Εσκομπάρ ξύπνησαν στην Κολομβία, όταν ο διεθνής αμυντικός είχε πέσει νεκρός από πυροβολισμούς στην Μεντεγίν. Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα το 1994, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της αποστολής από το Μουντιάλ των ΗΠΑ, στο οποίο ο άτυχος παίκτης είχε σημειώσει ένα αυτογκόλ, το οποίο κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στους Βαρώνους της κοκαΐνης που είχαν ποντάρει υπέρ της Κολομβίας...

Δεκαπέντε λοιπόν χρόνια μετά, ήρθε μια νέα ανατριχιαστική ιστορία να σπείρει τον πανικό στην Κολομβία. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας, βρέθηκαν 10 πτώματα, τα οποία ανήκουν σε ποδοσφαιριστές! Οι άτυχοι νεαροί είχαν πέσει θύματα απαγωγής πριν από δυο εβδομάδες και το Σάββατο τα πτώματά τους βρέθηκαν δυτικά της επαρχίας Ταχίρα στα κολομβιανά σύνορα.


Ηδη στον Τύπο της χώρας, γράφεται πως τα πτώματα ανήκουν στους παίκτες της Λος Μανιτσέρος ή αλλιώς «φυστικάδες» (σ.σ: οι άτυχοι ποδοσφαιριστές πουλούσαν φυστικιά στα σύνορα)! Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11 Οκτωβρίου όταν άγνωστοι είχαν απαγάγει 12 άτομα κατά τη διάρκεια τέλεσης ποδοσφαιρικού αγώνα! Οι 10 Κολομβιανοί, ένας Βενεζουελάνος κι ένας Περουβιανός έπεσαν θύματα της οργάνωσης «ELN» αρχηγός της οποίας είναι κάποιος ονόματι Ελ Παγιάσο η αλλιώς κλόουν, όπως δήλωσε ο Λεομάγκνο Φλόρες, περιφερειάρχης της επαρχίας της Ταχίρα.


Οσα υποστηρίζει ο Φλόρες τα αντλεί από την πληροφόρηση που είχε από τον μοναδικό επιζώντα του μακελειού... Οι πληροφορίες πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί όμως όλα δείχνουν ότι τα πτώματα ανήκουν στους άτυχους ποδοσφαιριστές.


Οσον αφορά στα αίτια της μαζικής δολοφονίας, δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αρχικά απήγαγαν τους παίκτες για να τους στρατολογήσουν στην οργάνωσή τους...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες