Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΑΤΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ...


Με τον πιο οδυνηρό τρόπο έληξε η δεύτερη θητεία του Αντρέα Ματσόν στην τεχνική ηγεσία του Άρη.



Μετά από τον αποκλεισμό στα προκριματικά της Ευρωλίγκα από το Μαρούσι, ο Ιταλός προπονητής κλήθηκε από τη διοίκηση να συζητήσει για τα αίτια της συντριβής στην Αθήνα και μετά από τα όσα είπε με τον πρόεδρο, Γιάννη Δαμιανίδη, αποφασίστηκε η αποχώρησή του, προφανώς για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, επρόκειτο για μια απόφαση που πάρθηκε κοινή συναινέσει. Επί της ουσίας βρέθηκε η "χρυσή τομή" και ο Ματσόν συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του.
Η δεύτερη θητεία του Ιταλού στην τεχνική ηγεσία των "κίτρινων" άρχισε τον Ιούνιο του 2008, όταν και πήρε τη θέση του Καναδού Γκόρντον Χέρμπερτ, υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια. Στη διάρκεια της περυσινής σεζόν ο Άρης κατέκτησε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, προκρίθηκε στην τετράδα των πλέι οφ, αλλά στους μικρούς τελικούς ηττήθηκε από το Μαρούσι. Η διοίκηση του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά τα αποτελέσματα στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της νέας περιόδου δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες. Η ομάδα ήταν ανέτοιμη, είχε ήδη αλλάξει ξένους (φανερώνει την προχειρότητα των επιλογών) και... γυμνώθηκε στο παρκέ.

Πλέον ο Δαμιανίδης και οι συνεργάτες του έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα... δρόμου προκειμένου να βρουν σύντομα τον προπονητή που αφενός θα ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας αφετέρου θα είναι ικανός να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Το όνομα του Φώτη Κατσικάρη ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, αλλά δεν είναι το μόνο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες