Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΤΙΣ 6/12 ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ Ν.Δ....


Σε όλη τη χώρα θα στηθούν κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Δημήτρης Σιούφας.




Ως προς τη διαδικασία εκλογής, ανέφερε πως οι τέσσερις υποψήφιοι κατέληξαν σε συμφωνία και η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή.

Εκτός από τη δημιουργία εκλογικών τμημάτων σε όλη τη χώρα, όπου θα στηθούν κάλπες και θα έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται τα μέλη για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους, θα παρέχεται η δυνατότητα σε πολίτες να καταθέσουν αίτηση και να γίνουν μέλη εκείνη την ώρα.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία, απαιτούνται ορισμένες καταστατικές αλλαγές, τις οποίες θα εισηγηθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που θα συνέλθει μια εβδομάδα πριν από το έκτακτο συνέδριο, το οποίο έχει οριστεί για τις 7 Νοεμβρίου.

Ανέφερε πως εκτός από τις τέσσερις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί έως σήμερα, δίνεται η δυνατότητα και σε άλλους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν υποψηφιότητα, καθώς παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έως την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από πενήντα υπογραφές συνέδρων.

Να σημειωθεί πως ο Κώστας Καραμανλής, αποδέχτηκε την πρόταση και θα παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες