Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ...


Μία καλοστημένη φάρσα, που γνώριζαν όλα τα μέλη της οικογένειας, ήταν η υπόθεση του 6χρονου Falcon Heene, όπως παραδέχτηκε η μητέρα του.



Δημοσιοποιήθηκε δικαστικό έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο η μητέρα του 6χρονου παραδέχεται πως η υπόθεση ήταν στημένη και πλέον αναμένεται η παραπομπή των γονέων του 6χρονου στη δικαιοσύνη.
"Το κίνητρο για την κατασκευασμένη ιστορία ήταν να γίνει η οικογένεια Heene πιο εμπορική για μελλοντική χρήση από τα ΜΜΕ", αναφέρεται στην ένορκη κατάθεση.

Η Mayumi Heene, σύμφωνα με το αντίγραφο της ένορκης κατάθεσης, δήλωσε στους αστυνομικούς πως είχαν γνώση ότι ο γιος τους βρισκόταν κρυμμένος στο σπίτι, όταν τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το αερόστατο, θεωρώντας ότι ο 6χρονος Falcon βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Η οικογένεια είχε κατασκευάσει και προσχεδιάσει την ιστορία του "ιπτάμενου" Falcon δύο εβδομάδες νωρίτερα. Μάλιστα, είχαν πει στα τρία τους παιδιά τους να πουν ψέματα στις αρχές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η υπόθεση είχε θέση επί ποδός τις δυνάμεις της αστυνομίας, όσο το αερόστατο ίπτατο στους αιθέρες, ενώ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης παγκοσμίως, καθώς υπήρχε ζωντανή κάλυψη της επιχείρησης διάσωσης του 6χρονου.

Ο Richard Heen, πατέρας του 6χρονου, εξακολουθεί να αρνείται πως επρόκειτο για μία καλοστημένη φάρσα.

Ορισμένες από τις πιο σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι η ποινή φυλάκισης έξι ετών και πρόστιμο 500.000 δολαρίων.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες