Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ...



Με παρόντες όλους τους παίκτες διεξήχθη το πρωί της Κυριακής η προπόνηση του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά μέχρι τώρα στην προετοιμασία, αφού προπονήθηκαν για πρώτη φορά και οι διεθνείς.




Οι διεθνείς ξεκίνησαν προπονήσεις και πλέον ο Παναγιώτης Γιαννάκης μπορεί να δουλέψει την ομάδα όπως αυτός επιθυμεί. Τα προβλήματα πάντως δε λείπουν, αφού Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης απέχουν λόγω των ενοχλήσεων που έχουν στη μέση.

Ο Λίνας Κλέιζα δήλωσε: "Πολλοί καλοί παίκτες έχουν μαζευτεί στην ομάδα (γέλια). Αισθάνομαι υπέροχα που έκανα την πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε αρκετές ακόμα για να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Ατομικά έχουμε τρομερό υλικό, αλλά θα πρέπει να γίνουμε και πολλή καλή ομάδα. Δεν αρκεί να είσαι καλός όταν θες να κερδίσεις τίτλους. Πρέπει να είσαι άριστος.".

Mε την σειρά του ο Νίκολα Βούισιτς δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα, αλλά ήρθαν παίκτες για να συμπληρώσουν τις αδυναμίες μας. Αυτό θα βοηθήσει κι εμάς που είμαστε για δεύτερο χρόνο στην ομάδα να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο, αλλά και τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν στις ανάγκες της ομάδας. Όλοι ανυπομονούν να ξεκινήσει η δράση και τα παιχνίδια, αλλά από σήμερα ως και το τζάμπολ της Ευρωλίγκα είναι η πιο σημαντική περίοδο της χρονιάς".

Τέλος, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε όλοι μαζί. Δε νιώθω καθόλου κουρασμένος. Αντίθετα, έχω πολλή όρεξη για δουλειά και προπόνηση. Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε ως ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα Η ομάδα είναι μεγάλη από καλούς παίκτες και θεωρώ ότι είμαστε πιο πλήρης από πέρσι. Χαίρομαι που είμαι εδώ και πιστεύω ότι θα γίνω καλύτερος δουλεύοντας μ' αυτούς τους παίκτες και το συγκεκριμένο τεχνικό τιμ".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες