Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΡΑΙΚΟΝΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΡΑΡΙ...


Αποχωρεί από τη Ferrari ο Ραϊκόνεν. «Θα βρούμε τον καλύτερο», σχολίασε ο Μοντετζέμολο

Την αποχώρηση του Κίμι Ραϊκόνεν από τη Ferrari προανήγγειλε έμμεσα ο εκτελεστικός αρχηγός της ομάδας, Λούκα Ντι Μοντετζέμολο, ο οποίος επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, τόνισε ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να βρουν τον καλύτερο αντικαταστάτη του!




Συγκεκριμένα, στο περιθώριο διάλεξης που έδωσε σε πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, ο ισχυρός άνδρας της Scuderia ανέφερε: «Έχουμε έναν πιλότο Βραζιλιάνο που αξίζει ακόμα μια ευκαιρία, από τη στιγμή που είναι καλά στην υγεία του.

Όσον αφορά για το δεύτερο πιλότο θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά έχουμε ακόμα χρόνο. Θα αποφασίσουμε εντός ολίγων εβδομάδων». Έτσι λοιπόν, είναι πλέον σχεδόν σίγουρο ότι ο Κίμι Ραϊκόνεν, αν και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Ferrari, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Ο Φιλανδός πιλότος δεν θα δυσκολευτεί πάντως να βρει νέα «στέγη», αφού ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους οι McLaren Mercedes και Brawn GP. Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Ραϊκόνεν φέρεται ήδη να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη McLaren.




1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες