Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Αίτημα Άρη για εισητήρια με Μαρούσι


Ο χρόνος ανάμεσα στα δύο παιχνίδια είναι λίγος και έτσι στον Άρη πρέπει άμεσα να καταθέσουν το αίτημα για να παραλάβουν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με το Μαρούσι την Παρασκευή στις 2 Οκτωβρίου προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Η Ευρωλίγκα επιτρέπει τις μετακινήσεις φιλάθλων, όμως η Αστυνομία ίσως να είναι αυτή που θα προβάλει αντιρρήσεις στο να πραγματοποιηθούν εκδρομές των «κιτρίνων» για το ΟΑΚΑ. Η διοίκηση θα έρθει σε επικοινωνία με τους οργανωμένους για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα ζητηθεί από το Μαρούσι και τα οποίο υπολογίζονται στις 2.000 ενώ σημαντικός παράγοντας είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα της Τρίτης, από σήμερα αναμένεται να αυξηθεί η κινητικότητα και ο αριθμός πώλησης τους.
Στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ για τον αγώνα της Τρίτης, ο οποίος ξεκινάει στις 19:00 στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο το Μαρούσι τονίζει ότι: «Περιμένουμε να στηρίξετε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να μπει στους Ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βοηθήστε τον Άρη γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο για ακόμα μία φορά. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: ΘΥΡΑ 1 , 2-3 , 4 : 20 ευρώ, ΘΥΡΑ 7 , 8-9 , 10 : 15 ευρώ, ΘΥΡΑ 5-6 : 10 ευρώ ( τα εισιτήρια στο πέταλο οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τους συνδέσμους). Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται: από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00 και:
1. Από το κατάστημα VODAFONE ARIS CONNECTION (Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον)
2. Από τον Α.Σ. (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων του Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ.2310 – 305402) και
3. Από τους συνδέσμους φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου). Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια την Τρίτη, την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες