Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ποια τα σχέδια του Μαζίνιο για τον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη


Με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό να έχει περάσει για τα καλά στο παρελθόν και στο μυαλό όλων να βρίσκεται μόνο αυτό του Σαββάτου, απέναντι στην Ξάνθη, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας.



Ο Ιομάρ Μαζίνιο και οι ποδοσφαιριστές του προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, με τον Βραζιλιάνο τεχνικός να εξωτερικεύει τις πρώτες του σκέψεις αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει τον Άρη κόντρα στην Skoda.
Πάντως, οι τελικές αποφάσεις για την εντεκάδα που θα «κατεβάσει» στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης, ο 43χρονος θα πάρει τόσο στην σημερινή προπόνηση, όσο και σε αυτήν της Παρασκευής, όπου θα είναι και η τελευταία.
Από τα όσα έδειξε χθες πάντως ο Μαζίνιο δεν μπορεί κανείς να κρίνει ή να πει με σιγουριά το πώς θα παραταχθεί η ομάδα το Σάββατο, κόντρα στην Ξάνθη. Γιατί πολύ απλά η… «τράπουλα» ακόμα ανακατεύεται!

4-4-2 ή 4-2-3-1;

Στην χθεσινή προπόνηση και το διπλό που πραγματοποιήθηκε σε αυτήν, ο Μαζίνιο χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, με τα… πρόσωπα να είναι ανακατεμένα. Ωστόσο σε αυτόν τον τομέα κατά ένα μεγάλο ποσοστό ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει κατασταλάξει. Και αυτό γιατί τα πρόσωπα στην εντεκάδα του Σαββάτου είναι λίγο πολύ γνωστά. Αυτό όμως που προβληματίζει ιδιαίτερα τον 43χρονος δεν είναι άλλο από το σχήμα. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι το 4-4-2 με διάταξη ρόμβου που παρέταξε τον Άρη ήταν κατ’ ανάγκη. Λογικά κόντρα στην Ξάνθη ο Άρης θα παραταχθεί με το γνωστό και «αγαπημένο» του 4-2-3-1. Σε αυτήν την περίπτωση η λογική λέει ότι, ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Νέτο, στα αριστερά ο Αράνο και κεντρικό δίδυμο οι Νασούτι και Γκιάρο. Στα χαφ θα δούμε τον Φερναντέζ με τον Ρόβα (ελέω των απουσιών στην συγκεκριμένη θέση), στο δεξί άκρο τον Κάλβο, στο αριστερό τον Κόκε, σε ρόλο επιτελικού ο Γκρασιάν και στην κορυφή της επίθεσης ο Αμπρέου.
Σε διαφορετική περίπτωση και αν ο Μαζίνιο επιλέξει το 4-4-2 σε διάταξη ρόμβου τα πλάνα αλλάζουν. Η τετράδα της άμυνας παραμένει ως έχει. Στο κέντρο θα είναι ο Βασιλής Ρόβας, αριστερά ο Φερναντέζ, δεξιά ο Κάλβο (αντί του Φλάβιο), ο Γκρασιάν στην κορυφή του ρόμβου, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Αμπρέου. Όλα αυτά πάντως είναι εικασίες, αφού ο Ιομάρ Μαζίνιο όπως όλα δείχνουν από σήμερα θα ξεκινήσει να… ανοίγει τα χαρτιά του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες