Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Νοκ άουτ ο Βιτόλο


Ο Βίκτορ Βιτόλο υποβλήθηκε τη Δευτέρα (14/9) σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε ότι υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ...


Η επιστροφή του Ισπανού μέσου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου του Βορρά υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και από κει και πέρα είναι πιθανό να λείψει και από τα ματς με Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Τι σου κάνει, πολλές φορές η ειρωνεία της τύχης. Ο Βίκτορ Βιτόλο τραυματίστηκε και πάλι στο ίδιο γήπεδο όπως και πέρσι κόντρα στον Αστέρα. Ωστόσο η μεγάλη ειρωνεία δεν είναι αυτή. Είναι το γεγονός ότι τον είχαν ρωτήσει για τον περσινό τραυματισμό του και είχε απαντήσει πως: «Ποδόσφαιρο είναι. Το έχω ξεπεράσει πλέον και πάμε στην Τρίπολη για τη νίκη».

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής (13/9) με τους Αρκάδες τα λένε όλα:

«Δεν είχα καλή αίσθηση για τον τραυματισμό μου. Δυστυχώς υπήρχε η συγκυρία να τραυματιστώ και πάλι στο ίδιο γήπεδο που τραυματίστηκα και πριν από έξι μήνες και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω με τη λογική», τόνισε και συνέχισε:

«Ελπίζω ο Θεός να μην έχει για μένα κάτι σοβαρό. Την ώρα που τραυματίστηκα δεν ένιωθα να έχω κάτι σοβαρό και ήθελα να συνεχίσω αλλά ο γιατρός μου είπε ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο να συνεχίσω».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες