Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΦΟΚΛΗ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ...


Ευχαριστώ Σόφο σε Αγγελόπουλους




Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δηλώνει και πάλι την ευγνωμοσύνη του για τους αδελφούς Αγγελόπουλους που τον στήριξαν στην πιο δύσκολη φάση της καριέρας του, μίλησε για τον Καζλάουσκας και χαρακτήρισε τον Γιαννάκη πατέρα του, από τον οποίο προσπαθεί να μάθει.

Ο "Σόφο" παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Sport Day και μεταξύ άλλων είπε για τους προαναφερόμενους: "Το θέμα είναι ότι όσα έχουν γίνει έχουν γίνει νωρίς και μπόρεσα να τα δω και να τα διορθώσω. Είμαι σε ένα σημείο να κάνω αλλαγές. Να μπορώ να διορθώσω κάποια πράγματα. Υπάρχουν άτομα που με πιστεύουν. Αυτό που έκαναν οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού είναι μεγάλη υπόθεση, να με περιμένουν τόσο καιρό να επανέλθω. Και με τον κόουτς Γιαννάκη μπορεί να ακούγεται ότι πλακωνόμαστε, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Απλά προσπαθεί να με μάθει. Ένας πατέρας με τα παιδιά του πάντα έχει προβλήματα. Καταφέρνω να καταλάβω κάποια πράγματα, να δω τα μαθήματα που έχει να μου δώσει και γι' αυτό προσπάθησα αυτό το καλοκαίρι".

Για τον Γιόνας Καζλάουσκας είπε: "Απλά μου αρέσει ότι κάθε φορά που με σηκώνει από τον πάγκο μού ζητάει κάτι. Θέλει κάτι να γίνει. Και το να μπορώ να το κάνω είναι μεγάλη δουλειά για μένα. Πιστεύω πολύ στους προπονητές μου. Θέλω να πουν ένα "μπράβο" ή "τα κατάφερες καλά". Με τον κόουτς Καζλάουσκας υπάρχει συνέχεια αυτό. Αν δεις την απογοήτευση στο πρόσωπό του σημαίνει ότι έκανες κάτι λάθος. Έτσι είναι η σχέση μας".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες